Це почуття знайоме кожній українці: Тіна Кароль не стримала сліз і закрила руками обличчя прямо на сцені

Відома українська виконавиця Тіна Кароль сколихнула мережу гіркими сльозами на сцені. Що сталося з вітчизняною поп-дівою дізнайтеся в нашій статті.

24 лютого Тіна Кароль була разом зі своїми шанувальниками. Було помітно, що співачка переживає серйозний перелом у душі. Вона знаходилася в той момент у монастирі, що на Київщині і заявила своїм співвітчизникам, що буде за них молитися. Але вже через тиждень вона взяла свою волю в кулак та рушила в Польшу, де брала активну участь у мітингах і де розпочала свою концертну діяльність.

Тіна Кароль розказала фанатам, в якій країні народилася та чому переїхала в Україну
Тіна Кароль розплакалася під час виступу на сцені

До сьогодні артистка дає благодійні концерти, мета яких завжди одна — збір коштів для України.

Тіна ніколи не скупилася на емоції, коли знаходилася на сцені, і це стало свого роду ще одною зв’язуючою між нею та фанатами, які полюбили її за щирість та відкритість у цьому питанні.

Тіна Кароль розплакалася під час виступу

Нещодавно Тіна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри з її концертів, які на даний момент проходять в Європі. На одній з фотографій артистка похилила свою голову та прикрила обличчя рукою.

Тіна Кароль розплакалася під час виступу на сцені

Очі співачки прикриті, наче вона намагається заспокоїтися. Очевидно, що артистка під час виступу піддалася емоціям та пролила сльозу. І це почуття знайоме абсолютно всім українкам, які також неодноразово проливали сльози через біль за свою батьківщину.

Варто відзначити, що не дивлячись на ліричний репертуар, Тіна дуже рідко плакала на сцені, але кожного разу приводи для цього були неймовірно сумні та трагічні. Артистка проживає важкі емоції разом зі своїм слухачам, а потім піднімає голову та рухається далі, чим надихає на нові звершення оточуючих.

Схожі статті