Багато штучного: які пластичні операції за все життя зробила екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська

Руда екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська не приховує, що за все життя не один раз вдавалася до змін зовнішності. Про пластичні операції жінки й буде йти мова.

Скандальна, емоційна, з вираженими яскравими рисами обличчя Слава Камінська не боїться зізнаватися, що нормально ставиться до втручань у свою зовнішність, адже зізнається, що з юності не могла до кінця полюбити себе такою, якою вона була.

У своєму блозі в Instagram не раз ділилася архівними світлинами та відео, де показувала, який вигляд мала до всіх пластичних операцій.

Проте шанувальники запевняють зірку, що таку відому особистість, з таким шармом та енергетикою неможливо переплутати ні з ким іншим, тому в юності вона мала теж дуже хороший, привабливий вигляд.

Але скільки людей і скільки різних думок. Одні говорять, що артистка втратила свою унікальність і зробила себе “штучну” ляльку, а інші навпаки підтримують та роблять нескінченну кількість компліментів.

Стало відомо, що за все своє життя екс-солістка гурту “НеАнгели” зробила не одну пластичну операцію. Співачка розповіла, що збільшила груди, зробила ринопластику, продовжує збільшувати губи, постійно ходить до косметолога за ін’єкціями ботоксу. Також Камінська робила ліпосакцію.

Слава Камінська після всіх пластичних операцій
Слава Камінська після всіх пластичних операцій

Не обходиться і без доглядових процедур, хорошої косметики для обличчя, масочок, спорту, збалансованого харчування та вживання достатньої кількості питної води, мінімум 1,5-2 л. Інколи такі прості, але дуже важливі правила по догляду за собою допомагають підтримати здоров’я, вічну молодість та красу.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.