Маленький син Влада Ями потрапив у лікарню за кордоном: стривожений хореограф розкрив його діагноз

Знаменитий український хореограф Влад Яма повідомив, що його маленький син Леон потрапив в американську лікарню у зв'язку зі станом здоров'я.

Як відомо, Влад Яма разом зі своєю сім’єю знаходиться в еміграції вже більше року. Пара виїхала з України 24 лютого, але розповіла правду про своє місцезнаходження лише через декілька місяців, коли стало зрозуміло, що повернення додому здійсниться не скоро.

Син Влада Ями потрапив у лікарню

До Сполучених Штатів єдиний син хореографа звик дуже швидко, адже кожного року відпочивав разом з батьками у Флориді. Дитина пішла до першого класу в початковій школі, а зараз уже закінчує другий.

Син Влада Ями потрапив у лікарню

Леон без проблем опановує англійську, активно займається спортом та брейк-дансом. Однак, стаються і проблеми. Наприклад, нещодавно хлопчик підхопив вірус, днями Влад взагалі показав, як перебуває з сином на прийомі у лікаря. Справа в тому, що у дитини ще й почалася алергія.

У кадрі Леон виглядав дуже засмученим. Судячи з усього, хлопчику стало дуже погано, адже дитина була бліда та тиха.

Нагадуємо, що після втечі Влада за кордон його активно критикували в Україні. Боротися з хейтерами не допомагали ні кадри з благодійних заходів, які хореограф постійно публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, ні розповідь про те, які суми йому вдалося зібрати в Штатах.

На даний момент Влад працевлаштований в одній за танцювальних шкіл в Маямі, і жителі міста вже мають можливість придбати його уроки. Тим часом його дружина Ліліана досі не активна в соціальних мережах, хоча до війни була популярною блогеркою. За рік сім’я жодного разу не бувала в Україні, вочевидь через Влада, який вдруге просто не зможе виїхати. У хореографа в Україні залишилися рідний брат та батьки.

Схожі статті

Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Музиканти усього світу прекрасно знають, що таке розлука з сім'єю, адже гастролі можуть продовжуватися не тільки півроку, але декілька років, якщо мова йде про великий тур.

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.