Спочатку ночував у львівському офісі, а тепер збирає гроші у капелюх: Ігор Кондратюк вразив новим заробітком

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк провів благодійний захід, який прикрасив жестом, за яким всі скучили. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Ігор Кондратюк безсумнівно один зі стовпів українського шоу-бізнесу. Він просував артистів і у найгірші для країни часи, і у найліпші. Після 24 лютого чоловіку вперше довелося зосередитися не на творчості і не на заробітку, а тільки на війні, яка охопила всю країну і його сім’ю в тому числі.

Що насправді у Ігора Кондратюка з Николайчук?
Ігор Кондратюк провів благочинний захід

Він посадив свою сім’ю в автомобіль та евакуювався на захід України. Якийсь час вони жили в офісі у Львові, але незабаром змогли повернутися в Київ.

Ігор Кондратюк провів благочинний захід

У діяльності продюсера на даний момент затишшя, що не дивує. Однак, Ігор долучився до великої украінської ідеї благочинності і також активно збирає гроші, які рушають до наших бійців.

Так, нещодавно він відзвітувався за проведений захід, хоча зазвичай залишає такі речі неозвученими. Кондратюк оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька нових кадрів та показав, куди склав зібрані кошти.

Вперше за довгий час червоний капелюх з “Караоке на Майдані” знову побачив гроші. Але в цей раз їх зібрали спеціально для ЗСУ. Звісно, продюсер, який збирав у цей головний убір кошти дуже скучив за даною традицією, і реалізувавши її, поділився радістю з підписниками.

Нагадуємо, що зараз подружжя знаходиться у розлуці зі своєю молодшою дочкою Поліною. Дівчина виїхала на навчання до Сполучених Штатів Америки ще до початку війни, а після 24 лютого фізично не мала змоги відвідати батьків. Двоє старших синів продюсера напроти знаходяться на батьківщині і навіть готові до мобілізації.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.