Спочатку ночував у львівському офісі, а тепер збирає гроші у капелюх: Ігор Кондратюк вразив новим заробітком

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк провів благодійний захід, який прикрасив жестом, за яким всі скучили. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Ігор Кондратюк безсумнівно один зі стовпів українського шоу-бізнесу. Він просував артистів і у найгірші для країни часи, і у найліпші. Після 24 лютого чоловіку вперше довелося зосередитися не на творчості і не на заробітку, а тільки на війні, яка охопила всю країну і його сім’ю в тому числі.

Що насправді у Ігора Кондратюка з Николайчук?
Ігор Кондратюк провів благочинний захід

Він посадив свою сім’ю в автомобіль та евакуювався на захід України. Якийсь час вони жили в офісі у Львові, але незабаром змогли повернутися в Київ.

Ігор Кондратюк провів благочинний захід

У діяльності продюсера на даний момент затишшя, що не дивує. Однак, Ігор долучився до великої украінської ідеї благочинності і також активно збирає гроші, які рушають до наших бійців.

Так, нещодавно він відзвітувався за проведений захід, хоча зазвичай залишає такі речі неозвученими. Кондратюк оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька нових кадрів та показав, куди склав зібрані кошти.

Вперше за довгий час червоний капелюх з “Караоке на Майдані” знову побачив гроші. Але в цей раз їх зібрали спеціально для ЗСУ. Звісно, продюсер, який збирав у цей головний убір кошти дуже скучив за даною традицією, і реалізувавши її, поділився радістю з підписниками.

Нагадуємо, що зараз подружжя знаходиться у розлуці зі своєю молодшою дочкою Поліною. Дівчина виїхала на навчання до Сполучених Штатів Америки ще до початку війни, а після 24 лютого фізично не мала змоги відвідати батьків. Двоє старших синів продюсера напроти знаходяться на батьківщині і навіть готові до мобілізації.

Схожі статті

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".