Говорити про дітей не хоче: майбутня мама Руслана Лижичко вразила зізнанням про чоловіка Ксенофонтова

Декілька років тому Руслана Лижичко знову заінтригувала увесь шоу-бізнес майбутнім поповненням в родині, однак процес загальмувався, а в сім'ї сталися невеличкі протиріччя.

2021 року Руслана Лижичко прямо зі сцени заявила глядачам, що незабаром стане матір’ю. Преса та фанати трактували дану заяву, як зізнання про вагітність. Але пізніше співачці довелося дати пояснення стосовно свого вчинку. Вона розповіла, що не знаходиться в положенні, але має у найближчих планах намір завагітніти.

Руслана Лижичко вразила зізнанням про чоловіка Ксенофонтова

Руслана Лижичко та її чоловік Ксенофонтов очікують на малюка
Руслана Лижичко вразила зізнанням про чоловіка Ксенофонтова

Варіант з усиновленням Руслана одразу ж спростувала. Співачка запевнила, що спочатку хоче народити рідну дитину, а потім з великою імовірністю візьме в сім’ю вихованця з дитячого будинку.

Пізніше артистка дала інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому зізналася, що Олександр Ксенофонтов був проти публічних розмов про дітей, і взагалі не хотів говорити публіці про плани на поповнення. Благовірний співачки не менше за неї мріяв про малюка, однак розмови на камеру заздалегідь не схвалив.  Руслана ж була іншої думки, тому у подружжя сталася невеличка дискусія стосовно вчинку Лижичко.

Руслана Лижичко вразила зізнанням про чоловіка Ксенофонтова

Дотепер артистка не ділилася щасливою новиною. Незабаром сталася повномасштабна війна і Руслана повністю сконцентрувала свої сили та енергію на боротьбі. Варто відмітити, що це не вперше, коли Руслані заважають втілити свої мрії у життя суттєві проблеми в країні. 2014 року Руслана також говорила про те, що хоче народити дитя, однак майбутні події перекреслили її плани, і замість того, щоб бути в пологовому, Лижичко знаходилася на Майдані. На щастя, наука йде вперед, і вік на даний момент зовсім не проблема для тих, хто хоче народити спадкоємця.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.