Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова пішла в суд та розлучилася з Добриніним офіційно: обручку зняла

Красуня Даша Квіткова доповнила інформацію стосовно свого розлучення з Нікітою Добриніним та розповіла, чи вільна вона офіційно. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому стало відомо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучаються. Це стало великим розчаруванням для їхніх шанувальників, адже ведучий та його благовірна були єдиною парою, яким вдалося побратися після зйомок в романтичному реаліті-шоу “Холостяк”.

Родина Квіткової та Добриніна
Даша Квіткова розлучилася з Добриніним офіційно

Ба більше, пара виховує зовсім маленького сина, який потребує матері та батька. Саме тому молоді люди докладають неймовірних зусиль, аби розставання ніяким чином не було відчутним для їхнього спадкоємця.

Зокрема Даша повідомила, що вони активно працюють з сімейним психологом, а Нікіта має можливість побачити дитину ледь не 24 години на добу.

Даша Квіткова розлучилася з Добриніним офіційно

Нещодавно у Даші поцікавилися, чи розлучилися вони з Нікітою офіційно. Як ніяк, але часто пари приймають рішення не поспішати з повним розривом заради дітей або з огляду на інші причини. Однак для Квіткової та Добриніна вже все вирішено: пара офіційно розходиться і очікує засідання суду. Про це Даша повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Даша Квіткова розлучилася з Добриніним офіційно

Варто відзначити, що причина розлучення молодих людей досі залишається неясною. Як завжди знаменитості дали зрозуміти шанувальникам, що в стосунках не все гаразд, але проблему не описали, залишаючи її неосвітленою.

Втім, безліч знаменитостей повертаються до подібних тем навіть через десятиріччя і все ж таки розповідають журналістам, що сталося насправді. Цілком можливо, коли події вщухнуть, а голови будуть холодними, Даша та Нікіта повернуться до цієї теми і розкриють правду.

Тим часом Нікіта не надто говіркий щодо його стосунків з Дашею, і не відміну від колишньої дружини взагалі нічого не говорить.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?