Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розсекретила свою адресу у Києві: “Люблю наш район”

Катерина Репяхова молода блогерка, яка має достатньо широку аудиторію, яка набралась завдяки її активності у соцмережі, а також через відомість свого чоловіка Віктора Павліка.

Катерина вже кілька років є дружиною народного українського співака Віктора Павліка, з яким, вони вперше зустрілися ще під час навчання у школі, але ще тоді дівчина не могла собі навіть уві сні уявити, що буде дружиною свого кумира. Але життя досить непередбачуване, і з нами інколи стаються такі речі, про які ми навіть не здогадуємося. Але ці маленькі події й роблять наше життя повноцінним.

Катя Репяхова та Віктор Павлік

Так, крізь багато років Катя таки познайомилась з Павліком вже у свідомому віці і це вже було серйозно, оскільки саме так і почалися стосунки юної дівчини та відомого артиста. Звісно, що їхній союз досі засуджують через велику різницю у віці. Але головне не те, що думає оточення, а те, що вони самі відчувають.

І от у Києві Репяхова вже живе багато років, тут дівчина навчалась та починала будувати своє самостійне життя. І саме у столиці Катя зустріла кохання всього свого життя. Нині дівчина виховує сина та займається виробництвом дитячого одягу, а також є достатньо відомою блогеркою. За Репяховою залюбки слідкує велика аудиторія, яка чекає постійно від неї нової інформації та нових розповідей про свої справи, новини та про життя з Павліком, адже стосунки між ними цікавлять велику кількість людей.

Так, днями дружина Віктора Павліка вирішила згадати, скільки часу вона вже живе у певному районі Києва, та навіть, назвала свою вулицю. А це, насправді не завжди є безпечним для публічних людей. Тож, Репяхова зізналась, що вона разом зі своїм зірковим чоловіком вже майже 7 років живе на вулиці Чавдар.

Сторіс Репяхової

Звичайно, номеру будинку та сам дім Катя не стала демонструвати, але все ж таки, тепер її шанувальники знають, де можна знайти жіночку, аби познайомитись з нею особисто та можливо, навіть трохи поговорити під час прогулянки.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.