Розірвали любовний трикутник: Сумська, Мірзоян, Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Зазвичай любовні трикутники у житті зірок стаються у переломні для них часи. І якби не було важко, рано чи пізно приходить час їх розривати.

Ольга Сумська та Євген Паперний

Ольга Сумська возз'єдналася з Паперним
Ольга Сумська, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Історії кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка більше 20 років. Молода акторка неймовірної вроди знаходилася у стосунках з чоловіком, який зовсім її не цінував. Ба більше, на її руках була маленька дитина. Тоді ж її партнером став молодий красень Віталій Борисюк. За короткий проміжок часу партнери на сцені стали коханцями поза нею. Після чергового скандалу вдома Ольга В’ячеславівна вирішила розірвати любовний трикутник, забрала дочку та пішла жити до нового коханого.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

З'ясувалося, що Володимир Остапчук та його колишня дружина Войченко психічно нездорові
Ольга Сумська, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Після того, як Володимир Остапчук публічно повідомив про те, що розлучається зі своєю першою дружиною Оленою Войченко розпочався скандал, якому не було ні кінця ні краю. Ініціювала його колишня дружина. Як жінка пояснювала пізніше, вона розгнівалася, адже Володимир просив її тримати в таємниці їхнє розставання, а натомість розповів про нього сам, обігравши все таким чином, як було потрібно йому.

Володимир заперечував зради, а от Олена напроти заявила, що зі своєю наступною дружиною Христиною він переписувався прямо при ній.

Арсен Мірзоян

Ольга Сумська, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Сімейне життя Арсена Мірзояна закінчилося у той момент, як він потрапив на вокальне телевізійне шоу “Голос країни”. Адже там він зустрів Тоню Матвієнко. Матір співачки Ніна Митрофанівна всіляко намагалася зупинити цей роман, однак все марно. Кохання розгорілося з такою силою, що Арсен покинув усе: дітей, дружину, гроші і спільно нажите майно. А в будинок до нової тещі він прийшов з пустими кишенями.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.