Говорити про дітей не хоче: Настя Каменських пояснила своє мовчання з приводу першої вагітності від Потапа

Питання вагітності співачки Насті Каменських від Потапа сколихнула всю мережу та армію прихильників пари. З 2019 року всі чекають на поповнення в зірковій родині. То чи вагітна артистка?

Навколо цього подружжя завжди була прикута увага камер, ЗМІ та всіх прихильників. Кожного разу Насті Каменській вангують нову вагітність і стверджують, що це стовідсоткова й правдива інформація. Сама артистка втомилася від цих чуток і вирішила відповісти на питання, яке давно бентежить багатьох.

Настя Каменьских дала відповідь, чи справді вагітна від Потапа

Співачка після повернення до України вперше вирішила розкрити всю правду й прокоментувати всі чутки навколо її вагітності. Зірка зізнається, що не здивована інформації, яка шириться мережею, адже 10 років всі з нетерпінням чекають, коли та буде при надії. Каменських не реагувала на такі питання, а зараз дала чітко зрозуміти, що не вагітна.

Дружина Потапа вдячна всім за хвилювання, підтримку, що чекаєте на поповнення, але насправді жінка просто трішки погладшала, тому намагається повертати себе у форму, правильно харчуватися та займатися спортом.

Потап і Настя Каменських

Стрес, війна, постійне відчуття тривоги мають великий вплив на наш організм. Зараз потрібно налагоджувати своє життя, емоційний стан для фізичного та психологічного здоров’я.

Співачка запевняє, що вони з Олексієм насправді хочуть дітей, але всьому свій час. Запевняє, що не вагітна, а все інше це звичайні припущення, розмови або власні бажання. Настя додала, що прихильники пари найпершими дізнаються про таку щасливу, радісну та довгоочікувану звістку.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.