Говорити про дітей не хоче: Настя Каменських пояснила своє мовчання з приводу першої вагітності від Потапа

Питання вагітності співачки Насті Каменських від Потапа сколихнула всю мережу та армію прихильників пари. З 2019 року всі чекають на поповнення в зірковій родині. То чи вагітна артистка?

Навколо цього подружжя завжди була прикута увага камер, ЗМІ та всіх прихильників. Кожного разу Насті Каменській вангують нову вагітність і стверджують, що це стовідсоткова й правдива інформація. Сама артистка втомилася від цих чуток і вирішила відповісти на питання, яке давно бентежить багатьох.

Настя Каменьских дала відповідь, чи справді вагітна від Потапа

Співачка після повернення до України вперше вирішила розкрити всю правду й прокоментувати всі чутки навколо її вагітності. Зірка зізнається, що не здивована інформації, яка шириться мережею, адже 10 років всі з нетерпінням чекають, коли та буде при надії. Каменських не реагувала на такі питання, а зараз дала чітко зрозуміти, що не вагітна.

Дружина Потапа вдячна всім за хвилювання, підтримку, що чекаєте на поповнення, але насправді жінка просто трішки погладшала, тому намагається повертати себе у форму, правильно харчуватися та займатися спортом.

Потап і Настя Каменських

Стрес, війна, постійне відчуття тривоги мають великий вплив на наш організм. Зараз потрібно налагоджувати своє життя, емоційний стан для фізичного та психологічного здоров’я.

Співачка запевняє, що вони з Олексієм насправді хочуть дітей, але всьому свій час. Запевняє, що не вагітна, а все інше це звичайні припущення, розмови або власні бажання. Настя додала, що прихильники пари найпершими дізнаються про таку щасливу, радісну та довгоочікувану звістку.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.