Ще одна зрадниця: що відомо про життя та діяльність колишньої Кривошапко Тетяни Денисової – факти з біографії

Тетяна Денисова – відома танцівниця, хореографка, екс-суддя у проєкті "Танцюють всі". Відомо, де зараз перебуває й чим займається. Всі деталі в нашій статті.

Багато українських артистів почали показувати своє справжнє обличчя після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Поки одні збирають кошти на потреби ЗСУ та постраждалим людям, інші спокійно живуть, працюють на території рф і ніяк не реагують на теперішні події. Тетяна Денисова, на жаль, входить до другого типу зірок.

Танцівницю сміливо можна відносити до списку зрадників України, адже відомо, що Денисова активно працює та розвиває свою діяльність на території російської федерації, знімається у розважальних шоу та навіть у грудні 2021 року відмовилася від українського громадянства та отримала російський паспорт.

Колишній чоловік Олександр Кривошапко спочатку публічно виправдовував хореографку, мовляв, та прийняла мовчазну позицію через боязнь за себе та свою сім’ю, але тепер не знаходить пояснення таким вчинкам. Його знайомі, однокласники та навіть рідна бабуся загинули в Маріуполі, а Тетяна Денисова з’явилася на шоу “Танці” російської версії на телеканалі “ТНТ”.

Тетяна Денисова
Тетяна Денисова на російському телеканалі ТНТ

Кривошапко відверто зізнається, що йому прикро, що жінка, яку він кохав прийняла таку сторону й підтримує всі вчинки росії. Ба більше, сама Тетяна змушена жити в такій неприємній для себе атмосфері.

Тетяна Денисова відмовилася від українського громадянства
Тетяна Денисова та Олександр Кривошапко

Мовчання й така байдужа поведінка наштовхнула колег з України відмовитися від спілкування з цією особою. Позиція Тетяни Денисової всім зрозуміла, тому на українській землі її точно більше не чекають і знати не хочуть.

Схожі статті

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.