Камалія покинула свого чоловіка Захура та обох дочок і вразила причиною винесеного рішення: “Поїхала”

Найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що знову покинула свою кохану родину. Чому артистка залишила сім'ю, дізнайтеся в нашій статті.

На початку минулого року Камалія неабияк здивувала аудиторію. Від найбагатшої співачки України очікували, що вона якомога швидше евакуюється разом з дітьми за кордон. Але Камалія напроти відправила чоловіка з дочками у Великобританію, а сама разом з матір’ю залишилася в Києві, у своєму маєтку, у себе вдома. І все заради того, щоб зустріти ворога на Батьківщині. І вона стійко проживала усі незгоди разом зі своїм народом.

Камалія покинула родину

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Камалія покинула родину

Ба більше, артистка боролася за життя своїх коней, до яких не мала доступу. Згодом стало відомо, що частина улюбленців артистки загинула, а інша частина проходила серйозну реабілітацію.

У концертний тур артистка рушила лише через декілька місяців, після того як все ж таки дісталася до своєї сім’ї у Великобританії та евакуювала всіх родичів. У зв’язку з цим співачка часто знаходиться у розлуці з коханим чоловіком та доньками Арабеллою і Мірабеллою.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі свіжу фотографію, у колі сім’ї, і в дописі зізналася, що хоча тільки-но їх покинула, але вже дуже скучила.

Нагадуємо, що не так давно співачку розкритикували за відпочинок з чоловіком та спадкоємицями. Тоді Камалія вперше нагадала про те, що увесь цей час була зі своєю країною, займалася благодійністю, давала концерти і навіть посприяла передачі військової техніки від Пакистану Україні. З огляду на все вище перераховане, виконавиця заявила, що має повне право трохи розслабитися та побути з найріднішими їй людьми.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.