“Потрібен час, щоб зрозуміти, хто є хто”: Христина Горняк натякнула на конфлікт з екс-чоловіком Остапчуком

Христина Горняк стала дуже відомою особистістю завдяки шлюбу з теле-зіркою та шоуменом Володимиром Остапчуком. Оскільки роман пари почався дуже гучно та й завершився так само.

Донедавна Христина була дружиною Володимира Остапчука, який підкорив серце жінки ще перебуваючи у процесі розлучення зі своєю першою дружиною Оленою Войченко. Тоді особисте життя Володимира стало дуже зацікавити публіку, яка полюбляє такі подробиці з життя селебріті та залюбки обговорюють ці теми.

Христина Горняк

Стосунки Христини та Володимира почалися неймовірно романтично і понад два років в їхніх відносинах була присутня романтика та ідилія, яку вони транслювали у своїх особистих блогах. Але згодом, вогник у відносинах згас та у пари почався не дуже легкий період, який привів до розлучення.

Зараз Горняк живе своїм новим життям в Австрії, там жінка винаймає квартиру та продовжує працювати. А також дуже активно веде свій особистий блог в соцмережі instagram. Там жінка розповідає про своє життя та відповідає на питання своїх підписників.

Так, днями вона виклала дуже дивну історію, яка збентежила шанувальників Христини.

“Вчора я емоційно померла і воскресла, неочікувано, але це мало статися”

Сторіс Христини

Тоді ця новина дуже налякала підписників Христини, і далі жінка не пояснила, що з нею сталося. Та згодом жінці поставили питання щодо тих слів. І Горняк знову не пояснила, що сталося, але натякнула на конфлікт з Остапчуком.

“Фінальний акорд. І найбільше в тій ситуації для мене важлива моя кінцева реакція і рішення. А далі як доля вирішить, та інша сторона конфлікту. Я собою пишаюся і це головне. І як би не було, усім сторонам ситуації бажаю всього найкращого. Люди цікаві й інколи потрібен час, щоб зрозуміти хто є хто” – написала Горняк.

Відповідь Горняк

Тож, імовірніше, що в Остапчука з Христиною почався складний період розв’язання остаточних питань, які залишились між ними після розлучення.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.