МастерШеф. Професіонали 4 сезон 6 випуск від 18.03.2023: хто покинув проєкт – “Зірку спіймав. Пора додому”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 6 випуску від 18.03.2023. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників поїхав додому на цей раз.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 6 випуску від 18.03.2023 вже відомо. Раз з кулінарного проєкту пішов Олександр. Чоловік не впорався з завданням, був вимушений одягнути чорний фартух, а після провалився і в цьому конкурсі.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

На цей раз усіх кулінарів чекали досить неочікувані конкурси. Учасники мали створити страви, виходячи з наданої їм назви. Однак таких страв насправді не існує, тож уся відповідальність лягала на фантазію кухарів.

Цікаво, що деякі назви мали посилання на жарти в інтернеті, які розповсюдилися під час повномасштабної війни, тому глядачу на даний момент дуже близькі по духу.

Дуже велика кількість учасників відверто не впоралися з завданням, а тому глядачі навіть не здогадувалися, кого на цей раз судді можуть відправити додому. Зокрема більшість підозрювала, що з шоу вилетить Юля з Одеси. Однак, ця думка мала популярність через антипатію деяких користувачів до учасниці.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Також фанати впевнені, що учасник Антон потрапить у Суперфінал. Обговорення даної тези вже активно відбувається в соціальній мережі.

Примітно, що на цей раз учасники дуже доброзичливі активно спілкуються з користувачами мережі у коментарях під публікаціями на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram. Не дивлячись на активну критику, учасники багато жартують та чесно відповідають підписникам, що вони думають та як все відбувалося.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.