Надя Дорофєєва після конценту опинилася в лікарні, а Кацурін ніяк не підтримав – хіба це справжнє кохання?

Відома українська співачка Надя Дорофєєва збентежила своїх прихильників новиною, що знаходиться в лікарні через погане самопочуття. Що насправді сталося з артисткою? Всі деталі в нашій статті.

Так, у своїй соціальній мережі Instagram Надя Дорофєєва поділилася світлиною, де лежить на лікарняному ліжку. Нещодавно вона скасувала свій концерт у Луцьку, імовірно ще тоді, здоров’я її неабияк турбувало. Вона налякала відданих підписників новиною, що геть зовсім опинилася під крапельницею.

Надя Дорофєєва поділилася, що опинилася в лікарні

Причину та всі деталі поганого самопочуття співачка поки не повідомила. Відомо, що знаходиться під пильним наглядом лікарів, які призначили їй курс лікування. Необхідно вводити препарати з вмістом певних вітамінів для швидкого одужання.

Проте наразі бачимо, що Наді Дорофєєвій стало значно краще. Зірка почала ходити та навіть похизувалася новою світлиною у дзеркалі. Прихильники зраділи цьому. Дуже чекають якнайшвидшого одужання улюбленої музичної виконавиці та повернення її на сцену, адже благодійний тур “Сенси” українськими містами ще не завершився.

Нова світлина співачки

Нагадаємо, що після розлучення зі співаком Володимиром Дантесом, Надя поринула у нові стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Дівчина неодноразово отримувала хейт та невдоволення від інших. Її звинуватили, що вона стала розлучницею між іншою сім’єю, проте відомо, що Міша теж офіційно розірвав шлюб з колишньою дружиною Дашею.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Продовжує розвиватися у творчій діяльності, виступати на благодійних концертах всією Україною. Улюблена справа, музика, хобі, кохання – здатні повертати до нормального життя улюбленицю мільйонів.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.