Кейт Міддлтон кардинально змінила імідж: герцогиня Кембриджська підтвердила свій статус ікони стилю Великобританії

Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма та герцогиня Кембриджська, днями показала нові стильні знімки.

Образи Кейт Міддлтон завжди вирізнялися особливим стилем. Герцогиня Кембриджська виглядала скромно, але дуже елегантно. За що її полюбили не лише у Великобританії, а й у всьому світі.
Днями дружина принца Вільяма записала ролик-звернення присвячений закінченню її власного проекту Hold Still. Він був присвячений життю в нових карантинних умовах. Сама Кейт Міддлтон теж поділилася знімками з життя у нових реаліях.

На знімках карантинного періоду видно, що пара дотримується всіх заходів безпеки. Зокрема, на всіх заходах Кейт Міддлтон і принці Вільям перебували в масках.

Прихильники королівського подружжя схвалюють таку їхню поведінку. Вони зауважили, що кейт міддлтон гарна навіть у масці і побажали парі здоров’я.

На фотографіях, присвячених закінченню фотопроекту Hold Still Кейт Міддлтон показала новий образ. Вона пофарбувала волосся новою модною технікою бронд і зробила модний довгий чубок.

Змінилася не лише зачіска, а й одяг герцогині Кембриджської. На закритті проекту вона була у білій блузці та червоному піджаку з масивними гудзиками. а доповнив образ тоненький ланцюжок.

Шанувальникам королівської родини такий новий імідж Кейт Міддлтон припав до смаку. Вони зауважили, що так вона має кращий та молодший вигляд. найбільше привернув увагу шанувальників новий колір волом=сся герцогині. Підписники відмітили, що він дуже личить Кейт Міддлтон.

Дружин принца Вільяма зізналася, що у неї новий стиліст. Дівчину звуть Вірджинія Чадвик-Хілі, яку всі знають як Джинні. З її появою стиль Кейт Міддлтон став більш сучасним.

Схожі статті

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.