Концерт Таїсії Повалій у росії відмінили з невідомих причин: невже екс-українка змінила свою позицію?

Таїсія Повалій колись була українською співачкою, яку дуже любила та поважала публіка. Її пісні брали у різні серіали, фільми, мюзикли. Запрошували на концерти та наспівували її пісні роками.

Повалій завжди мала привілеї, оскільки вона є не тільки талановитою співачкою, а ще й дружиною продюсера, а це вирішує багато речей у шоу-бізнесі. Тому, до неї часто ставились з надлишковою повагою і багато чого їй пробачалося та дозволялося. Цю жінку заведено вважати народною артисткою, але тепер вже давно відпало питання, якої країни.

Таїсія Повалій

Річ в тому, що Таїсія багато років тому обрала для себе розвиток в росії, і це можна пояснити тим, що багато артистів, чомусь, раніше вважали що саме у рф є набагато більше можливостей та грошей. Тому, такі артистки як Повалій, Лорак, Лобода та Брежнєва в свій час обрали росію. Але хтось схаменувся у 2022, а хтось досі ходить під керівництвом пропаганди або страху втратити нажите.

Так, артистка, яка плідно працювала в Україні й саме тут вона стала легендою, досі не хоче сприймати реальність та навіть не чує своїх друзів. Адже колись її найкращим другом був Павло Зібров, і ще у 2014 році він намагався відкрити очі співачці. Та згодом зрозумів, що все це марно й зовсім припинив спілкуватися з нею та з Ліхутою.

Здавалося б залишилась співачка в росії, продовжує заробляти великі суми грошей та залишається тихою у цьому диктаторському режимі. Але останнім часом мережею ширяться новини про відміну концертів Таїсії.

Концерти Повалій скасували у містах рф

Про це оголошує її концертний менеджер, але без жодних причин. Та цікавим є те, що в артистки запланований тур по містах рф, і вже у регіона забайкалья, бурятії та в іркутській області концерти зірки скасували. Чому так відбувається ніхто не знає, проте це дуже дивно, адже Повалій не змінювала своєї позиції. Вона продовжує підтримувати агресію обраної країни та тихесенько закриває собі рота та очі на всі страшні події.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.