Надя Дорофєєва осоромилася на сцені і не змогла “викрутитися”: тепер “це” бачили не лише Дантес та Кацурін

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва пережила неприємний інцидент під час виступу на сцені. Що сталося з артисткою дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитості в усьому світі прекрасно знають, що таке конфузи на публіці. Цих речей не уникнути, якщо працюєш на камеру або перед великою аудиторією, і досвідчені артисти знають, як швидко вийти з незручної ситуації і ніколи не зациклюються на маленьких невдачах, які супроводжують їхню роботу.

Але не дивлячись на величезний досвід та неймовірну підтримку від фанатів, такі моменти одразу стають головною темою для обговорень в пресі, а кадри з концертів та зйомок одразу ж потрапляють на обкладинки газет та журналів.

Надя Дорофєєва осоромилася на сцені

Надя Дорофєєва у цій історії не є виключенням. Нещодавно співачка пережила черговий конфуз у своїй сценічній діяльності. Але на цей раз він ставився не за її провиною.

Так, у соціальній мережі ТікТок стало вірусним відео, на якому артистка під час виступу залишилася без топу. Частина ти сценічного вбрання артистки на розстебнулася. Тож Надя залишилася без свого декоративного топу із намистин. Співачка залишилася у чорній футболці та джинсах, і спокійно продовжила виступ. Вона покликала помічника, щоб з неї зняли топ повністю. Цілком імовірно, що даний предмет гардеробу більше не з’явиться на виступах Наді, або ж його будуть оснащувати більш міцною застібкою.

Надя Дорофєєва осоромилася на сцені

Однак, за рахунок того, що зірка спочатку намагалася втримати його, сцена вийшла дуже неоднозначною. Дорофєєва обіграла і цей момент, почавши загравати зі своїми слухачами.

Нагадуємо, що зараз Надя Дорофєєва, як і більшість її колег, активно гастролює та займається концертною діяльністю. Зароблені гроші артистка відправляє на благодійність. На даний момент зірка знаходиться у стосунках з Мішею Кацуріним, який також не сидить на місці і робить усе можливе, щоб посприяти майбутній перемозі України.

Відомий дизайнер спроектував спільну квартиру для Дорофєєвої та Кацуріна
Надя Дорофєєва осоромилася на сцені

Як відомо, не дивлячись на нещодавній розрив Наді з Володимиром Дантесом, з ресторатором вони мають спільну квартиру і активно розвивають свої стосунки. Тим часом колишній чоловік співачки живе разом з колишньою дружиною Міши Дашею.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.