З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання: після розлучення не пройшло і півроку

Після того, як Дзідзьо повідомив, що має намір розлучитися зі своєю дружиною Ярославою пройшло майже 2 роки. Що змінилося за цей час дізнайтеся в нашій статті.

2021-го фанати Михайла Хоми були неймовірно вражені розповіддю про його сімейне життя від Ярослави Хоми. Дружина артиста вперше почала активно спілкуватися з журналістами і зовсім не стримувала себе у подачі інформації особистого характеру.

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Зокрема вокалістка зізналася, що мріяла побудувати музичну кар’єру, але чоловік не дозволяв їй цього робити. Дзідзьо буквально “вставляв своїй коханій палиці” в колеса, і контролював її амбіції.

Також мова зайшла і про дітей, яких у пари не було. За словами Ярослави, Михайло не надто волів ставати батьком, а вона напроти мріяла про народження спадкоємців. Таким чином шанувальники артисти зробили висновок, що він не давав благовірний реалізуватися ні в сім’ї, ні в кар’єрі.

З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Після почутого артист не став довго чекати в зручний для нього момент повідомив про те, що його подружнє життя з Ярославою дійшло свого логічного кінця. Пара зуміла влаштувати офіційне розлучення за декілька місяців, і вже в серпні 2021-го Михайло став вільним чоловіком.

Ярослава не претендувала на майно, яке вони нажили спільно у шлюбі. Натомість у якості відступних співачка отримала розкішну квартиру на березі озера. Але жити вона в ній не змогла.

Перша дружина Дзідзьо Slavia обтягнула стегна вузькими джинсами і показала колишньому правильний ракурс
З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Наприкінці лютого наступного року Ярослава вже збиралася переїжджати до свого нового коханого. Це відбувалося напередодні повномасштабної війни в Україні. Переїзд не відбувся саме через вторгнення. Втім, особистість нового обранця Ярослава журналістам розкривати нестала, заявивши, що зробиться лише тоді, коли стосунки приймуть дуже серйозно та надійну форму. Але дотепер співачка так і не розповіла, ким же був цей чоловік, який зумів підкорити серце жінки і вже через півроку після складного розлучення вмовити її переїхати до нього.

Тим часом і сам Дзідзьо не залишався самотнім, але так само як колишня дружина відмовився розповідати про нову кохану.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.