Після трьох дітей волосся та нігтів на місці: ревізорка Ольга Фреймут зізналася, як підтримує себе у формі

Найголовніша ревізорка країни Ольга Фреймут після народження трьох дітей стала виглядати тільки краще. В чому ж секрет вічної молодості, краси та хорошої фігури? Як живе зараз? Деталі в статті.

Ревізор – найпопулярніша телепрограма з перевірки закладів харчування, проживання, проведення свого дозвілля, яке передбачає показати сервіс України та сприяти його покращенню. Яскравою телеведучою та головною ревізоркою й досі заведено вважати Ольгу Фреймут.

Ревізор Ольга Фреймут

Манери, етикет, стриманість, культура та боротьба за справедливість неодноразово допомагали їй в роботі. Вона непідкупна та справедлива. Мала чимало ворогів, але знала заради якої цілі працювала. Після того, як пішла на телеканал “1+1” вести подібне шоу “Інспектор Фреймут”, всі й далі продовжували асоціювати її з ревізором. Часи не повернеш, тому поки журналістка рідше з’являється на телеекранах.

Зараз жінка повністю занурилася в сімейний затишок, підтримує домашній вогник, займається вихованням діточок спільно з чоловіком Володимиром Локотком. Відомо, що Ольга мати трьох дітей, проте зовнішній вигляд за роки успішної кар’єри майже ніяк не змінився. То в чому ж секрет?

Ольга Фрейут поділилася секретами молодості та краси

Часто зірки українського шоу-бізнесу вдаються до пластичних операцій, різних ін’єкцій краси, уколів губ, підтяжок обличчя, ринопластики та багато іншого. Проте зіркова ревізорка країни до цього типу не відноситься.

За роки життя Фреймут ніколи не вдавалася до послуг пластичного хірурга. Вона займається спортом, обожнює здорову їжу, налагоджує режим сну та намагається привчати цьому дітей. Користується послугами косметологів, багато години приділяє по догляду за шкірою обличчя.

Ольга Фреймут без макіяжу
Ольга Фреймут поділилася секретами, як мати гарний вигляд

Зізнається, що п’є багато води, спить з відкритими вікнами навіть у зимовий час та купує хорошу доглядову косметику, що чудово підходить для її обличчя. Приділяти час собі необхідно щоденно. Спорт, ранкова рутина, правильна їжа, активні прогулянки, здоровий сон – допоможуть підтримати хороший вигляд шкіри, фігури та всього зовнішнього вигляду.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.