“Я б його ніколи в житті не купила”: Оля Полякова розповіла про подарунок свого чоловіка – таке не носить

Проєкт "Дорослі дівчата" Маші Єфросиніної та Олі Полякової набув широкого розголосу та має великі перегляди. Суперблондинка розповіла про стосунки з чоловіком, його прийняті рішення та подарунки.

Говорять, що справжньої жіночої дружби у світі шоу-бізнесі годі й шукати. Дві яскраві, запальні та емоційні жінки Маша Єфросиніна та Оля Полякова доводять зворотне. Можна поєднувати роботу та теплі відносини не тільки в кадрі, а й реальному житті.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна під час знімань Дорослих дівчат

Посиденьки за бокалом вина відразу розв’язують язик близьким подружкам, тому глядачі з особливою цікавістю дивляться кожний новий випуск “Дорослих дівчат”. Деталі особистого життя, всі плітки, неприязні до різних особистостей та інші цікавинки можна переглянути у наявних серіях.

Суперблондинка відверто розповіла, що в житті їй важко говорити “так” та приймати важливі рішення. Зазначила, що при покупці нових речей завжди сумнівається, що саме хоче придбати, що їй подобається, а тому чоловік Вадим говорить, щоб брала відразу дві речі навіть, якщо вони подібні між собою.

Нещодавно Полякова зізналася, що Буряковський зробив їй подарунок на день народження теплий пуховик. Каже, що ніколи такого не купила сама, але поїхавши у Швецію, застала холодну погоду, тому він їй дуже знадобився. Вона була щаслива, що одягнула саме його і яке щастя, що Вадим прийняв це рішення за неї, бо сама ніколи не придбала цю обновку.

“Я на подарунок дивлюся і думаю, що я б його ніколи в житті не купила. Довго думала, а навіщо він мені треба, може цей пуховик чи інший. З капюшоном чи без”, – розповіла Оля.

Також відома співачка країни згадала, як починалася їхня історія з Вадимом, де відверто зізналася, що своє заміжжя зробила не зі свого рішення. Полякова просто пішла за своєю долею, де складалися абсолютно всі пазли.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова з чоловіком Вадимом

Знайомство майбутнього подружжя відбулося під час дня народження чоловіка, де Оля виступала на цьому святкуванні. Пара почала спілкуватися, як друзі, адже бізнесмен був офіційно одруженим. Співачка завжди радилася з Буряковським, все йому розповідала. Він став справжньою підтримкою та опорою для жінки. Тому на цьому етапі зрозуміла, вони дуже близькі одне одному.

Тепер це справжній міцний союз, який наповнений неймовірним коханням, розумінням, емоціями та романтикою, яка продовжується після скількох років спільного прожитого життя.

Схожі статті

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.