Живіт болить, а синці жовтіють: Катерина Репяхова розповіла, як почувається на 3 день після операції

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, як почувається на 3 день після операції. Їй стало набагато краще, але деякі наслідки ще видніються на обличчі дівчини.

Шлюб Віктора Павліка та Катерини Репяхової досі в центрі всіх обговорень, адже подружжя має велику різницю у віці, яка становить цілих 29 років. Відомо, що жінка була концертним директором артиста, а у 2020 році отримала статус законної коханої дружини.

Ніякі перепони не стануть на заваді справжньому сімейному щастю. У 2021 році Катерина стала вперше мамою та подарувала Віктору маленького синочка Михайлика, який вже схожий на зіркового татуся. Обожнює, коли той наживо співає свої хіти, а хлопчик зі свого боку танцює під їх виконання.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина спочатку була задоволеною своєю вродою, але останнім часом мріяла про збільшення форм губ, ринопластику та ліпофілінг. Час пройшов непомітно і підписники  дочекалися цієї новини про пластичну операцію жінки. Віктор Павлік був проти будь-яких втручань у природну красу, адже вважав її й так гарною, молодою, неймовірною. Згодом підтримав кохану та прийняв у новому теперішньому обліку.

Відверто у своєму блозі в соціальній мережі Instagram Репяхова поділилася, як почувається на 3 день після операції. За словами Катерини, їй вже значно краще, проте синці під очима стали більшими, живіт продовжує боліти та наявний набряк, через який важко брати маленького Михася на руки. Проте продовжує нормально функціонувати, гуляти з дитиною, приводити себе до ладу та чекає, коли зможе повністю відновитися та насолоджуватися оновленою собою.

Катерина Репяхова розповіла, як почувається на 3 день після операції

Нагадаємо, що Віктор Павлік зараз знаходиться у відрядженні за кордоном. Кохані довго прощалися, адже деякий час знаходитимуться на відстані. Але впевнені, що це чудова нагода засумувати за своєю половинкою та якнайшвидше повернутися додому.

Схожі статті

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.