“Вона тільки з прослушкою говорила”: MamaRika вперше розповіла, як Оксана Марченко обманювала фанатів

Знаменита українська співачка MamaRika вперше прокоментувала поведінку Оксани Марченко та розповіла про те, який досвід спілкування мала з телеведучою раніше.

Відома українська телеведуча Оксана Марченко втекла з України 16 лютого минулого року. Тоді ж глядачі трактували даний вчинок як ознаку того, що повномасштабне вторгнення може з великою імовірністю таки статися. І вже через тиждень ці тривоги були абсолютно виправдані.

MamaRika вперше розповіла, як Оксана Марченко обманювала фанатів

MamaRika вперше розповіла, як Оксана Марченко обманювала фанатів

В Україні Оксана залишила свого чоловіка-олігарха Віктора Медведчука, який на той момент перебував під домашнім арештом, а також сина Богдана. Єдина дочка знаменитості Дарина на той момент навчалася в москві. Тамже проживає і її падчерка Ірина.

Вперше показатися перед українською публікою Оксана Марченко наважилася, коли стало відомо про затримання її чоловіка, що обвинувачувався у втечі з під домашнього арешту та спробі втекти за кордон. Окрім відвертих глузувань з промови телеведучої, в мережі також почали активно ширитися обговорення щодо зовнішності Марченко.

Користувачі звернули свою увагу, що вона не закривала очі і майже не ворухнула жодним м’язом обличчя, а тому подумали, що або перед ними постала несправжня телеведуча, або ж вона пройшла невдалу пластичну операцію.

Після цього зірки почали активно пригадувати, якою Оксана Марченко була до 2014 року, коли пропагувала любов до української мови та була ледь не найзнаменитішою телеведучою в шоу-бізнесі. Зокрема, нещодавно своїми враженнями поділилася співачка MamaRika:

“Там уже все. Чм*нька. Вона мене завжди дратувала, завжди мене, бл*ть, дратувала вона! Вона не здатна була від себе сказати жодного слова. Всі казали, що вона тільки з підслушкою говорила. Вона не мала жодного речення, сказаного від себе. Так, так, я думаю, так. Там прямий зв’язок був з пеклом. Нарешті ти вже бачиш, хто є хто. Так складається, що у критичні моменти все розкривається”, – сказала MamaRika у підкасті Stand up Battle Club.

Варто відмітити, що останнє звернення Оксани Марченко до публіки, яке було опубліковано минулого року 1 січня викликало шквал критики, адже містило приховане попередження.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.