Володимир Остапчук вперше розповів про своє друге розлучення з Христиною Горняк: “Я пішов до психолога”

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук минулого року розлучився вдруге. Втім, на цей раз не давав жодної інформації пресі про проблеми у шлюбі.

Новина про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк була вражаючою для більшості шанувальників пари. Подружжя, здавалося, знаходилося у досить гармонійних стосунках, і навіть не думало про розставання.

Телеведучий та нотаріус давали ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідали про плани стати батьками та переїхати до приватного будинку, який вони будували разом. Що саме стало причиною раптового розлучення обидва змовчали.

Володимир Остапчук і Зристина Горнякам не живуть разом
Володимир Остапчук розповів про процес розлучення з Христиною Горняк

Володимир Остапчук вперше розповів про своє друге розлучення з Христиною Горняк

Однак, повідомленню про це рішення передував неймовірно гучний скандал з Оленою Войченко. Після ряду звинувачень Володимира до колишньої дружини, яка увезла їхніх спільних дітей в Канаду, остання вирішила розповісти усій Україні про те, яким чоловіком був телеведучий. Олена розповіла про психологічні проблеми у Володимира, а також попсувала репутацію Христини.

Володимир Остапчук вперше розповів про своє друге розлучення з Христиною Горняк

Зіркове подружжя не стало мовчати і також поділилося своїми звинуваченнями на адресу Олени. А вже через декілька місяців користувачі мережі дізналися, що неймовірно закохані Володимир та Христина вирішили закінчити свої стосунки. Ба більше, нещодавно шоумен зізнався, що таки пішов до психолога, як йому радила колишня дружина.

“Я, особливо після певних змін у особистому житті, пішов до психолога. Я й раніше ходив, потім закинув. Для мене дуже важливо говорити, промовляти” – поділився Остапчук у програмі “Пекельні борошна”.

Примітно, що одразу після розлучення з нотаріусом Володимиру вдалося налагодити стосунки з колишньою дружиною. Далі більше, Володимир публічно вибачився перед жінкою та зізнався що часом переходив усі межі, і не повинен був цього робити.

Одразу після заяви про розлучення Володимир засвітився в Канаді разом зі своїми дітьми, прекрасно провів з сім’єю час, а потім повернувся та почав інтригувати мережу новими кадрами з новою обраницею. На цей раз телеведучий зв’язав себе стосунками з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.