“Я вже не повернуся”: Таїсія Повалій публічно розридалася на одній сцені з Басковим після скоєної зради

Знаменита українська співачка Таїсія Повалій вразила співвітчизників цинічним виступом на одній сцені з Миколою Басковим. Яке шоу влаштувала артистка, дізнайтеся в нашій статті

Таїсія Повалій — одна з небагатьох українських артистів, які прийняли сторону росіян. Співачка абсолютно не соромилася своєї позиції, і висловитися у підтримку агресора їй не завадив навіть той факт, що її син хоче жити у незалежній Україні. На батьківщині артистка не була щонайменше рік.

Однак, попри комфортне життя в москві та погані стосунки зі співвітчизниками, нещодавно виконавиця вирішила, що буде доречним пустити сльозу на сцені під час виступу.

Таїсія Повалій заплакала на сцені

Таїсія Повалій заплакала на сцені через тугу за Україною

Так, нещодавно артистка вийшла під світло софітів разом з одіозним Миколою Басковим. У той момент, як співак виконував свою частину композиції, Таїсія Повалій пустила сльозу, а для тих, хто не помітив її “відданості та туги за батьківщиною”, розповіла про те, як розридалася на сцені після перформансу.

“Коль, ну я плакала. Це так зворушливо! Сльози мене тиснули, я довго трималася, а потім не витримала”, – заявила зірка.

Роспропаганда намагається зробити Повалій “жертвою”, яка нібито страждає через те, що її засудили в Україні. Цього разу співачка ностальгувала за минулим, Басков заспівав для неї пісню “Я вже не повернуся”, яку вона колись виконувала разом з ним.

Нагадуємо, що раніше Таїсія Повалій потрапила у небувалий скандал через виконання композиції українською мовою на заході, що був присвячений підтримці війни. Не тільки глядачі, але і колеги артистки в Україні були обурені її поведінкою. Однак, достукатися до Таїсії знаменитостям не вдалося.

Тим часом її дорослий син чесно розповів журналістам, що більше не спілкується з матір’ю, вражений її поведінкою не менше глядачів, і не хоче відповідати за позицію своєї матері перед людьми, адже саме він підтримує свою країну і виступає проти агресії. Таїсія Повалій ніяким чином не коментувала свого слова свого сина. І тим не менш, як помітила аудиторія, поступилася і його присутністю у своєму житті заради того, аби мати можливість і надалі жити в москві та заробляти гроші на території російської федерації.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.