Чмерковський вразив зізнанням після зради фіналістки “Холостяка” Соломко: “Сама велика помилка в моєму житті”

Знаменитий американський хореограф українського походження Макс Чмерковський вразив зізнанням про те, як насправді відбувалося його участь у романтичному реаліті-шоу.

Не так давно український шоу-бізнес сколихнула новина про зраду маловідомої виконавиці Яни Соломко. Дівчина вперше потрапила на телебачення під час зйомок 1-го сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” і намагалася підкорити серця Макса Чмерковського.

Максим Чмерковський
Макс Чмерковський вразив зізнанням

Глядачі були впевнені, що саме їй вдасться стати переможницею, але в останній момент головний герой зробив інший вибір і захотів будувати стосунки з Олександрою Шульгіною.

Такий поворот подій розлютив глядача, але у той самий час подарував прожкту перспективу на довге життя. У зв’язку з тим, що нещодавно Яна потрапила у скандал, адже перейшла на сторону росії та активно виступає для росіян, в інтерв’ю у Макса Чмерковського запитали про його досвід спілкування з дівчатами, а також його думку про те, чи взагалі реально знайти кохання на такому шоу.

Макс Чмерковський вразив зізнанням

Так, у розмові з Анною Олицькою чоловік вперше зізнався, що пошкодував про свою участь одразу, як побачив дівчат. Макс стверджує, що серед них було багато хороших людей, але жодна з них навіть у перспективі не могла зайняти місце у його серці. Тому вибір на користь Олександри він зробив суто заради рейтингів.

“Дві секунди, і я вже зрозумів, що це не моє. Я одразу зрозумів, що це була сама велика помилка у моєму житті. І тепер треба три місяці цією хе*нею займатися. На**г мені потрібні ці стосунки, які почнуться з пояснень, чому я перепробував усіх дівчат. Для мене це взагалі не має ніякого сенсу. Потім в кінці я познайомився з дівчатами. Звичайно, люди були класні, і були хворі на голову. Взагалом були нормальні люди і з ними було приємно спілкуватися. Але стосунків там не було. Я сподіваюся що їй (Саші Шульгіній) дали якийсь трофей. Я був дуже незадоволений кінцівкою, тим як це відбувалося. Я вже не міг дочекатися, коли це все закінчиться. Я вже хотів закінчити цей епізод і все”

Варто відмітити, що Олександра Шульгіна так само, як і головний герой згодом посилилася в Сполучених Штатах Америки. У той момент як усіма улюблена Яна Соломко обрала росію.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.