Ані Лорак вперше публічно вибачилася перед українцями: “Я — українська співачка, і я пишаюся”

Російська співачка українського походження Ані Лорак вперше за 9 років звернулася до українців та попросила в них пробачення. Але чому користувачі мережі відреагували на повідомлення хейтом?

З 2014 року кар’єра Ані Лорак в Україні була закінчена. Виконавиця не стала працювати над вирішенням проблем, які нажила на батьківщині і просто переїхала до російської федерації, де і продовжувала займатися творчістю. Ба більше, з часом Кароліні вдалося добре влаштуватися у Підмосков’ї, побудувати собі розкішну садибу, і здавалося, що життя налагоджується. До 24 лютого 2022 року.

Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд
Ані Лорак висловила свою позицію щодо війни

У цей день Ані Лорак постала перед серйозним вибором: підтримати війну або ні. Кароліна не спромоглася заявити про свою позицію, а натомість втекла з країни. А через активну критику в соцмережах Лорак незабаром видалила свій акаунт.

Ані Лорак висловила свою позицію щодо війни

Повернулася вона до своїх фанатів лише через півроку. Вже тоді співачка проживала в Іспанії. Зараз, коли артистка вкотре намагається налагодити свою концертну діяльність, вона знову наштовхнулася на масове скасування концертів, і на цей раз на території російської федерації. Офіційна версія: організатори вважають, що Лорак може використати зароблені гроші, щоб підтримати Україну.

І лише після цього Кароліна наважилася заговорити про свою позицію. Нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх слухачів, в якому заявила, що виступає проти війни і як ніхто інший знає, що це таке втрачати рідних у ній. А також виконавиця вперше попросила в українців вибачення.

“Я розумію, що за моє мовчання останній рік мене критикували і моє рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи нікого не хотіла образити чи зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення”

Але навіть у контексті даного повідомлення співачка знайшла в собі сили знайти винних у тій ситуації, в якій вона опинилася 8 років тому, а також поділилася думкою, що її провини у тому, що вона поїхала з України не було.

Українці здебільшого такі вибачення не прийняли і активно почали пояснювати співачці в коментарях, чому до неї ставляться, як до зрадниці.

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.