Зірки-чоловіки, які виявилися ухилянтами і покинули Україну: онук Софії Ротару, Олег Винник, Влад Яма, Еллерт

Насправді з початком повномасштабної війни в Україні багато людей мусило покинути свої домівки. Звичайно, більшість з них жінки та діти. Але є й чоловіки, навіть відомі.

Ніхто не очікував що розпочнеться війна, і звісно, у всіх людей в стресових ситуаціях спрацьовує інстинкт самозахисту. Це не залежить від того, наскільки людина смілива. Це емоція, яку контролювати важко. Тому, багато хто просто виїхав з України, якщо була така можливість і за це, чоловіків засуджувати не можна.

Влад Яма

Владислав Яма виїхав разом зі своєю родиною ще на самому початку бойових дій. У нього є дружина та ще малий син, для якого війна – це зруйнована психіка та сумні спогади та страхи. В Ями була можливість не залишати родину саму у США, тому, щоб дружина Лілія та син відчували підтримку та турботу, він залишився з ними в Америці. Поки що Влад не збирається повертатися, бо ще небезпечно.

Олександр Еллерт

Учасник та переможець найромантичнішого шоу “Холостячка” Саша Еллерт також виїхав в Америку. Чоловік мав змогу покинути небезпечні кордони своєї країни та певний час пожити у безпечному місці. Нині чоловік живе та працює в Америці. Він почав виступати на стендапах та займатися улюбленою справою. Тому, повертатися додому, Еллерт не поспішає.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Володар українських вовчиць виїхав з України ще перед початком війни, адже його стан здоров’я різко погіршився. А оскільки була велика загроза нападу росіян, Винник перестрахувався та поїхав лікуватися в Німеччину. До того ж там живе його син Юліан. Зараз стан Олега кращий, але йому все ж таки не вдається побороти недуг до кінця.

Онук Софії Ротару

Анатолій Євдокименко
Анатолій Євдокименко

Анатолій Євдокименко перетинав кордон незаконно, за що перший раз його затримали та нікуди не пустили. Та врешті-решт, крізь певний проміжок часу, хлопцеві таки вдалося виїхати за кордон та возз’єднатися зі своєю коханою дівчиною.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.