Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розповів про її шалену любов до м’яса: “Більше, ніж мене”

Часи, коли Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу зачаровували аудиторію своїми стосунками давно минули, але фанатам завжди є що пригадати. Наприклад, історію турецького бізнесмена про харчові звички його дружини.

Шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджиолу багатьом шанувальникам співачки здавався справжньою східною казкою. І хоча результати даних стосунків всім давно відомі, парі є що пригадати, адже у цих стосунках було багато прекрасного. Наприклад, Мурату вдалося відкрити ресторан турецької кухні в Україні.

Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Для того, щоб розташувати до себе потенційних клієнтів бізнесмен розповів в інтерв’ю про харчові звички своєї дружини, яка завжди відрізнялася неймовірно стрункою талією та хорошою спортивною підготовкою , яка давала їй можливість багато працювати на сцені.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Кароліни до м’яса

Так, запросивши журналістів до свого закладу, Мурат зізнався, що його благовірна обожнює м’ясо і навіть пожартував, що м’ясні страви вона любить більше, ніж свого чоловіка. Дочка подружжя Софія також швидко привчилася до подібних страв і часто просила у тата кебаб.

“Так, вона любить, дуже сильно любить, більше, ніж мене любить м’ясо. Турецькі страви вона дуже сильно любить. У нас є рубане м’ясо, вона любить кебаб. Навіть наша донька вже навчилася говорити слово “кебаб, кебаб”. Каже часто: “Хочу кебаб”

Нагадуємо, що офіційною причиною розлучення Ані Лорак з турецьким бізнесменом стали численні зради зі сторони чоловіка. Після того, як кадри, на яких Мурат обіймається з іншою жінкою потрапили до інформаційного простору, співачка довго не чекала, щоб об’явити про їхнє розставання. А згодом вона розповіла, що Мурат дозволяв собі “стрибати у гречку” навіть коли вона була вагітна та знаходилася на гастролях.

Мурата часто звинувачували у тому, що він переслідував корисні цілі, одружившись на співачці. Мовляв, завдяки їй зміг побудувати крупний бізнес та залишитися в Україні. Втім, бізнесмен з даною позицією аудиторії не був згодним. А після початку війни українці здебільшого змінили своє ставлення до чоловіка, адже він з великою повагою поставився до їхніх національних інтересів.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.