На весіллі з Настею Каменських обіймав іншу: коханка Потапа вразила деталями роману — “Знає все і пам’ятає”

Колишня співробітниця MOZGI Entertainment GIP C доповнила свою розповідь про подружні зради Потапа Насті Каменських. Усі деталі в нашій статті.

Днями розгорівся скандал навколо “розлучення” Насті Каменських та Потапа. Раніше в мережі з’являлися новини про те, що зірки з великою імовірністю можуть розлучитися. Однак причиною пліток послужила дивна поведінка артистів, які останнім часом постійно знаходяться в розлуці.

А нещодавно колишня співробітниця Олексія повідомила про те, що він зраджував дружині з нею. GIP C стверджує, що була коханкою продюсера, який обіцяв їй побудувати музичну кар’єру, але в результаті залишив ні з чим.

Виконавиця не тільки активно розповідає на своїх акаунтах в соціальних мережах Instagram, ТікТок та YouTube про досвід стосунків з Потапом, але й навіть записала кліп на цю тему.

Співачка GIP C показала, як обіймалася з Потапом на його весіллі

Поки що співачка не надала конкретних доказів того, що у шлюбі Потапа та Насті Каменських відбувався адюльтер на постійній основі, однак стверджує, що за необхідності надасть скріншоти листування.

Співачка GIP C показала, як обіймалася з Потапом на його весіллі

Також героїня нашої статті показала фотографію з весілля пари, на якій стоїть зліва від чоловіка та обіймається з ним, поки по праву руку стоїть Настя Каменських. Поки що до заяв дівчини користувачі ставляться досить скептично. Однак, GIP C це не зупиняє. Ба більше, вона стверджує, що Потап сам прекрасно знає, про що вона каже. До речі, не дивлячись на те, що скандал триває вже тиждень, продюсер не зробив жодної заяви щодо озвученого.

“Всі такі милі. Говоріть що завгодно, але Потап знає і все пам’ятає. І моя сім’я також, адже саме вони везли мене на бізнес-розмову. Я розумію, що ви їх дуже любите. Ви смієтеся з мене, а мені школа вас та їх, адже там все закрито за 10 замками з таким п***цом, який придумати важко. Я можу говорити про це спокійно, не боючись, що моя кар’єра під загрозою, як це роблять персонажі з коаліції, яку ви так захищаєте”, — зізналася GIP C.

Варто відмітити, що Настя Каменських поки що також ніяким чином не реагує на скандал, хоча він беззаперечно її стосується.

Схожі статті

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.

Трохи схожий на зека: колишній Анни Трінчер Олександр Волошин кардинально змінив імідж після розлучення

Колишній чоловік Анни Трінчер після розлучення вирішив кардинально змінити імідж. Хочете побачити, як виглядає блогер Олександр Волошин зараз?

Цінують самотність та спокій: чотири головних інтроверта українського шоу-бізнесу – Марія Яремчук і ще 3

Доволі цікавий феномен — це знаменитості, які ненавидять публічну увагу. Здається, що це просто нереально поєднувати в собі такі протиріччя, і тим не менш, це повсюди.

Колишня дружина Пономарьова Мозгова після 50-ти кардинально змінила імідж: “Розкіш, про яку давно мріяла…”

Олена Мозгова порадувала шанувальників новими фотографіями, на яких постала у суперстильних образах. Як змінилася 50-річна продюсерка останнім часом.