Як Віра Брежнєва обвела всіх навколо пальця: відмовилася від свого прізвища і обрізала волосся до боб-каре

Знаменита російська співачка українського походження Віра Брежнєва після 24 лютого прийняла рішення не тільки змінити свій репертуар, але й свої ім'я та вигляд.

Минулого року Віра Брежнєва опинилася в такій самій ситуації, як і Світлана Лобода, Ані Лорак та багато інших українських артисток, що роками працювали та жили в російській федерації. Співачка одразу покинула свій дім та перебралася до свого маєтку в Італії. Подейкують, що її чоловік Костянтин Меладзе супроводжував її.

Згодом співачку зрозуміла, що вимушена заявити про свою тверду позицію, що вона і зробила. Також Віра створила волонтерський центр в Італії та Польщі та почала активно допомагати батьківщині. Прийшло і розуміння того, що імовірніше за все кар’єру доводиться продовжувати саме в Україні.

Віра Брежнєва змінила репертуар та зовнішність

Якою буда Брежнєва до знайомства з Меладзе
Віра Брежнєва змінила репертуар та зовнішність

Співачка опинилася в неоднозначній ситуації, адже навіть її прізвище відображає прихильність до радянщини. Щоб повернутися на сцену артистка прийняла рішення змінити свій псевдонім на VERA.

Нові пісні виконавиця створює українською мовою, а нещодавно з’явилася на публіці за абсолютно іншою зовнішністю. Фанати звикли бачити Віру з довгим світлим волоссям і в цьому стилю вона не зраджувала ніколи. Тому Брежнєва з темним волоссям та каре була дійсно сюрпризом для її шанувальників.

Віра Брежнєва змінила репертуар та зовнішність

Нагадуємо, що рік тому почалися плітки про розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Спочатку пара спростовувала новину про розставання, але згодом припинила реагувати на чутки, які часом ставали все гучнішими.

За деякими версіями, композитор та його благовірна не змогли знайти спільної мови через політичні погляди. І це не дивлячись на те, що обидва приїхали в російську федерацію з України. За іншою інформацією, кризі в стосунках посприяла колишня дружина Костянтина, яка приїжджала на декілька днів в Італії та була в гостях у подружжя.

Сам композитор намагався дати зрозуміти, що в нього з дружиною все в порядку через публікації в Instagram, в яких він виражав свою любов до коханої. Однак, досвідчені користувачі прекрасно знають, що такі пости можуть насправді нічого не означати.

Схожі статті

ТОП-3 сукні Оксани Марченко, які дарма оцінили як піск моди: повний несмак і “крінж” стилістів СТБ

Оксана Марченко запам'яталася телеглядачам як одна з найепатажніших ведучих на українському ТБ. Особливо вражали її дивні сукні на Х-факторі. Хто підбирав такі вбрання?

Павлу Костіцину нічого не світить: Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Телеведуча Надія Матвєєва за останні два роки встигла дати багато інтерв'ю, де докладно розповіла про кардинальні зміни у своєму житті. Найголовніше - вона більше не самотня.

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.