“Тепер не митиму руки тиждень”: Олександр Педан розкрив вагома причину своєї дивної обіцянки – подробиці

Олександр Педан відомий телеведучий, волонтер та дуже активний громадський діяч, якого дуже поважають українці та ретельно слідкують за його новими проєктами та новинами.

Сашко став набирати популярність ще за часів ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі разом з Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут. Тоді цей проєкт набув шаленої популярності, оскільки це тріо було дуже живими у кадрі. Річ в тому, що вони були друзями не лише на камеру, а ще й у реальному житті. Тому, рейтинги були дуже великими.

Олександр Педан

Так, після “Підйому” Олександра почали запрошувати на різноманітні проєкти, де він прокачував свої професійні навички та ставав більш досвідченим та більш підкованим та універсальним ведучим. Загалом Сашко все життя працював у розважальному контенті. Проте крім цього він запускав свої проєкти, які стосуються спорту для дітей та їхнього навчання.

Громадська діяльність Педана в якийсь момент почала сильно розгортатися, і він часто відвідував школи, особливо спортивні заняття, запроваджував нові програми для дітей, аби вони росли здорові, перевіряв вчителів фізичної культури та сам інколи займався з діточками у різних школах України.

Також Олександр й сам активно займається спортом та привчає до цього своїх дітей, та дітей з усіх куточків України в рамках своїх проєктів. Останнім з таких став УніверChek, де він разом з дочкою Лєрою об’їздив всі вищі навчальні заклади України та зробив повну перевірку для майбутніх студентів. Цим він хотів показати, що навчання в українських ВНЗ не гірше, ніж в закордонних.

Зараз Педан продовжує займатися різними проєктами, які є громадськими, благодійними та волонтерськими, оскільки телевізійна діяльність поки на довгій паузі. Тож, в рамках одного зі своїх проєктів Саша зустрівся з найвідомішим псом в Україні – Патроном та жартома пообіцяв що тепер тиждень не митиме руки, адже грався з ним.

Педан з псом Патроном

Звісно, це жарт, але дехто може це сприйняти серйозно, тож, просто варто пам’ятати, що Олександр має гарне почуття гумору.

Схожі статті

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.