36-річна Христина Горняк після розлучення з Остапчуком заявила, що мріє стати мамою: “Не обов’язково в шлюбі”

Христина Горняк стала відомою в інтернет-просторі завдяки тому, що кілька років тому вона вийшла заміж за ведучого Володимира Остапчука, з яким у неї почалися відносини ще за часів його розлучення.

Христина дуже розумна жінка, яка самостійно побудувала свій бізнес у сфері нотаріату. Вона багато років консультувала багато клієнтів, в тому числі й дуже заможних. А, як відомо, нотаріус — це прибуткова справа, варто лише бути професіоналом і грамотно та чесно працювати та вміти комунікувати з людьми, особливо з впливовими.

Христина Горняк

Саме своєю самостійністю та непокірливістю Христина з першої ж розмови підкорила Остапчука. згодом вони стали парою, яка цікавила всіх навколо, а потім Володимир зробив неймовірно красиву пропозицію руки та серця Горняк. І вона, звісно, погодилась.

Так, пара прожила у шлюбі 2 роки й за їхніми стосунками було дуже цікаво спостерігати, адже саме ця зіркова пара просто сяяла від щастя. Вони обидва демонстрували гармонію у своїх стосунках та безмежне кохання. Та у 2022 році їхня ідилія закінчилась, і пара розлучилась. Та якщо від першого шлюбу у Володимира є діти, то з Горняк вони не встигли народити малюків.

І справді, ще під час шлюбу жінку просто замучили цим питанням, адже нині їй 36 років. У сучасному світі вже нормально, що жінки народжують пізно, або не хочуть дітей взагалі. Але не всі ще дійшли до цього, тому й не можуть зрозуміти, як у такому віці можна не мати дітей. І якщо чесно, такі питання дуже сильно пригнічують. Та Горняк вже звикла до таких запитань, тому дає зрозумілі відповіді та дуже спокійно. І цього разу Христина відповіла абсолютно чемно.

“Всиновлення – це великий крок. Пишаюсь та поважаю таких людей. Щодо себе, мені до 40 ще 4 роки, дивлячись на те, як змінилось моє життя за останні пів року, то тут щось гадати складно. Я взагалі поки не сильно турбуюсь цим моментом і в 40 теж життя не закінчується. Дітей хочу, але хочу, щоб у них була і мамо і тато. Не обов’язково в шлюбі, але головне присутність в їхньому житті” – відповіла Христина.

Відповідь Христини

Тож, як і раніше жінку не турбує це питання, адже її життя зараз яскраве та наповнене, тому в неї немає дефіциту чи потреби мати дітей прямо тут і зараз. Тим паче наше життя дуже непередбачуване.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.