До молдавського мачо Дана Балана: Тіна Кароль покинула Україну і зізналася, заради кого поїхала за кордон

Знаменита українська співачка Тіна Кароль виїхала з України та засвітилася в іншій частині світу. Де знаходиться поп-діва, чому виїхала та коли повернеться?

Як відомо, 2022 року Тіна Кароль організувала гастрольний тур різними країнами світу, який має благодійну мету. Зароблені кошти поп-діва перераховує Україні, що бореться за свою незалежність.

За цей проміжок часу артистка встигла побувати і на Близькому Сході, і в Азії, і в Європі і навіть в штатах. Як наприклад, нещодавно стало відомо, що Тіна Кароль з’явилася в Каліфорнії.

У мережі з'явилося відео першої зустрічі 21-річної Тіни Кароль та 15-річної Юлії Саніної
Тіна Кароль покинула Україну

​Тіна Кароль покинула Україну

Український гурт The Hardkiss давав великий благодійний концерт у Лос-Анджелесі у США. Під час виступу до солістки колективу Юлії Саніної приєдналася її колега Тіна Кароль. У дуеті співачки розкачали зал потужним виконанням спільного хіта “Вільна”. Звісно, це стало неймовірним сюрпризом для глядачів, які не очікували на такий перфоманс.

Примітно, що поп-діва вперше за довгий час приїхала у країну проживання свого екранного партнера молдавського мачо Дана Балана.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого Дан знаходився в Україні, про що його фанати не мали жодного уявлення. Ба більше, чоловік не міг виїхати з країни впродовж декількох тижнів, адже через декілька місяців організатор заходу, на якому мав з’явитися виконавець зізналася, що Дан боровся за право покинути Україну та опинитися в Молдові, де він мав вести Національний відбір на Євробачення.

У цей самий час Тіна Кароль спочатку перебувала на Київщині, а потім виїхала в Польшу, де брала активну участь у мітингах. Невідомо, чи спілкувалися у цей час виконавці, адже обидва жодним чином не коментують свої стосунки після скандалу з піаром на “Голос країни”.

Не дивлячись на крупний бізнес та статус суперзірки в Молдові, Дан вже багато років проживає саме в Сполучених Штатах Америки і має в Нью-Йорку розкішну квартиру. Ба більше, свого часу артист мав реальну можливість стати голлівудською зіркою і підкорював світові чарти.  Втім, виконавець вирішив сфокусуватися все ж таки на ринку пострадянського простору. І на момент 24 лютого це йому принесло змішані результати, так як останню пісню довелося видалити та перевидати румунською мовою.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.