Відсвяткувала день театру: Сумська разом з іншими акторами відвідала Харків та виступила на сцені драмтеатру

Днями у світі відзначали Міжнародний день театру. Українські актори також не залишились осторонь цього свята й відзначили його-по своєму. Читайте далі про те, що зробили актори.

У театрі все можливо, це — будинок чудес. Ці слова належать українському письменнику та журналісту Карелу Чапеку. І дійсно, театр відкриває новий, ще незнаний світ. Коли людина, а саме артист, горить своєю справою, жодні перешкоди не стануть їй на заваді. У сучасному театральному середовищі є чимало акторів, для яких акторство — це виключно робота. Вони не живуть цією професією. На противагу ним, є справжні фанати своєї справи, які готові поїхати хоч на край світу заради виступу на сцені.

Міжнародний день театру в Харкові

Відома українська акторка Ольга Сумська поділилась на своїй сторінці в Instagram про те, як проходить її театральний тур по Україні. Разом з іншими акторами, а саме: Інною Приходько, Антоном Вахліновським, Володимиром Ямненко та своїм чоловіком Віталієм Борисюком, вона відвідує різні міста з виставою “Дорослі забави”.

Гастролі трупи Ольги Сумської розпочався 24 березня з міста Канів. Четвертим містом із списку став Харків. Його відвідинам акторка присвятила цілий пост на сторінці в Instagram.

Ольга Сумська разом з іншими акторами трупи
Ольга Сумська разом з іншими акторами трупи

Вона розповіла, що вистава відбудеться на сцені Харківського Національного академічного драматичного театру “Березіль” імені Тараса Шевченка. Ось, що Сумська написала у своєму дописі:

“Рідні наші харків’яни , і знову зустріч! Нам випала честь сьогодні відкрити театральний сезон і першими зіграти на цій славетній сцені з початку страшних подій. Сила незламного ХАРКОВА заворожує…Всім серцем з вами! Мистецтво єднає!”.

Також жінка подякувала Збройним Силам України за те, що вона та інші актори мають змогу зіграти на цій сцені.

Про що вистава “Дорослі забави”

“Дорослі забави” – це вистава, що складається і декількох коротеньких мініатюр, що написані в кумедно-ліричній формі. Головна їхня фішка — це життєвість, яка дасть змогу кожному впізнати себе в героях сцен.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.