Юрій Горбунов зробив Катерину Осадчу багатодітною мамою: у пари зʼявився третій син, а так хотілося дочку

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов став батьком у доволі пізньому віці. Тим часом його дружина Катерина Осадча, наближаючись до 40 років, взагалі стала багатодітною.

Особливою ознакою великої любові глядачів до знаменитості є їхнє бажання почути новину про поповнення у її сім’ї. Так, користувачі мережі з нетерпінням чекають на повідомлення про вагітність Насті Каменських, Наді Дорофєєвої, Олі Полякової, Злати Огнєвіч, тощо.

Ще 10 років тому фанати Юрія Горбунова щиро засмучувалися за нього, адже телеведучий вже був немолодим, а так і не став батьком. Чоловік проживав у шлюбі з набагато старшою за нього дружиною Людмилою і виховував її дочку від попередніх стосунків Ксенію. Шоумен навіть отримав досвід становлення дідусем, адже його падчерка народила дочку.

Катя Осадча стала багатодітною мамою

Катя Осадча поділилася ідилією в шлюбі з Горбуновим
Катя Осадча стала багатодітною мамою: Юрій Горбунов хоче ще дітей

Тому найсенсаційнішою новиною в шоу-бізнесі за останнє десятиліття стало зізнання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої, що вони чекають на спільну дитину. Тоді ж стало відомо, що зірки одружилися. У цьому питанні наздогнати пару не вдалося навіть Насті Каменських та Потапу.

Незабаром у родини з’явився син Іван. Катя Осадча на той момент була досвідченою матір’ю, адже на початку двотисячних народила Народному депутату України Олегу Поліщуку сина Іллю.

Катерина Осадча та Ілля Поліщук
Катя Осадча стала багатодітною мамою

А через 5 років після народження другої дитини Катерина Осадча офіційно стала багатодітною матір’ю, адже повідомила про народження сина Данила. Варто відмітити, що на цей раз зірки розраховували на дівчинку, однак появі спадкоємця тішилися не менше. Хіба що згодом Юрій Горбунов публічно натякнув своїй дружині, що все ж таки хоче стати батьком маленькій принцесі.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Катя Осадча стала багатодітною мамою

Після початку повномасштабної війни в Україні родина публічно обговорювала з журналістами імовірність усиновлення дитини, яка внаслідок останніх подій залишилася без батьків. Але пізніше Катя та Юрій відмовилися від гучних заяв, так як юридична сторона даного питання поки що ускладнена.

Тобто, цілком імовірно, що сім’я все ж таки наважиться на даний крок, але стверджувати щось наперед принципово не хоче.

Схожі статті

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?