“Носила хіджаб”: молода дружина Віктора Павліка зізналася у романі з мусульманином та прийняла його віру

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше розповіла про те, якими були її стосунки з мусульманином. Усі деталі в статті.

Декілька років тому молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова прийняла рішення зайнятися розвитком власного блогу і, варто відмітити, що досягла у цій діяльності абсолютного успіху. Зараз вона неймовірно популярна, і згадується в пресі не тільки, як благовірна відомого музиканта, але і як інфлюенсер в соціальних мережах.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася у романі з мусульманином

Репяхова показала, чим займається її чоловік за кордоном
Молода дружина Віктора Павліка зізналася у романі з мусульманином

Нещодавно дівчина наважилася пластичну операцію: Катерина змінила форму свого носа. У зв’язку з цим у неї взяв ексклюзивне інтерв’ю Слава Дьомін. Під час розмови журналіст ставив найрізноманітніші запитання, а також поцікавився щодо міфів про стосунки Катерини з мусульманином та китайцем.

І варто відмітити, що про обранця, який сповідував Іслам Катерина все ж таки розповіла. Виявляється, в університетські роки майбутня знаменитість перебувала у такому романі, і ба більше, прийняла віру свого коханого. Так, Катерина зізналася, що на другому курсі носила хіджаб.

“Ми 5 років були разом. Я на першому курсі університету була православною. Тримала великий пост. На другому курсі я була мусульманкою. Я носила хіджаб. Я думаю, що в мене в університеті дуже добре запам’ятали. На третьому курсі я дуже заглибилися в іудаїзм. А на четвертому курсі я вже просто була собою. Я просто зробила висновок, що релігія, це все не моє”

Що ж стосується роману з китайцям, то Катерина дану інформацію спростувала. Насправді у красуні був друг даної раси, який свого часу їй дуже допоміг.

Окрім цього концертна директорка розповіла, що вважає винним у тому, що ця інформація взагалі потрапила до преси, колишнього водія Віктора Франкович. Мовляв, саме він обговорював з екс-дружиною Павліка Ларисою усе почуте, і не завжди правильно трактував сказане. Тим часом жінка квапилася розповісти усі плітки своїй аудиторії, що неодноразово викликало скандали.

Нагадуємо, позаминулого року Катерина подала в суд на Ларису за публічні образливі висловлювання на її адресу і виграла засідання. Жінка зобов’язалася виплатити Катерині 8 тисяч гривень, але досі їх не віддала.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?