Всьому виною колишній чоловік Юрій Горбунов: куди зникла його перша дружина-балерина Людмила Горбунова

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов багато років зберігав репутацію зразкового сім'янина, і раптом стало відомо, що у його житті з'явилася інша жінка.

Молодість Юрія Горбунову повнилася неочікуваними подіями та поворотами долі. Свого часу зірка не очікував, що опиниться в театрі, але не тільки отримав можливість з головою пірнути у творчість, але познайомився там зі своєю першою дружиною Людмилою. Красуня була старша за телеведучого на 9 років, працювала балериною, а її серце не було вільним.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов розповів, куди зникла його перша дружина

Жінка перебувала у стосунках і виховувала від них дочку Ксенію. Однак, це не завадило їй зробити вибір на користь молодого Юрія. Незабаром пара побралася та стала справжньою сім’єю. Втім, у цьому союзі у Горбунова так і не з’явилося рідних дітей, а падчерку він полюбив як рідну.

Юрій Горбунов розповів, куди зникла його перша дружина

Тривалий час Юрій зберігав репутацію зразкового сім’янина. Та коли чоловік почав співпрацювати з Катею Осадчою це не завадило глядачам побачити між ними іскру. І варто відмітити, що численні плітки про службовий роман між нами знаменитостями виявився правдою.

Юрій Горбунов та Катя Осадча показали свої обручки
Юрій Горбунов розповів, куди зникла його перша дружина

Незабаром Юрій повідомив про те, що стане батьком, а зі своєю партнеркою по сцені одружився. Тобто на той момент він вже встиг розлучитися зі своєю першою дружиною Людмилою. Про це він сказав так би мовити між рядками, не надаючи сказаному сильних емоцій. Куди саме зникла жінка він при цьому не вказав.

Людмила Горбунова завжди обирала непублічний образ життя, а коли у Горбунова з’явилася інша жінка та діти, вона повністю зникла з радарів преси.

Тим часом шоумен навіть не згадує про колишню дружину привселюдно і одного разу лише розповів про свою падчерку Ксенію, яка вже давно стала матір’ю. Горбунов зізнався, що з нею у нього прекрасні стосунки, і зв’язок вони підтримують. Ксенії він завжди радий, і готовий і надалі виконувати обов’язки вітчима, не дивлячись на те, що жінка вже давно доросла.

Що ж стосується колишнього чоловіка Катерини Осадчої, то в даному випадку все набагато простіше. Олег Поліщук давно одружений і підтримує зв’язок з екс-благовірною заради спільного сина.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?