Сергій Притула подякував Ані Лорак і розповів, що вона зробила для України: “Не бігала повсюди, не хизувалася”

Знаменитий український телеведучий вперше звернувся до Ані Лорак публічно та насмішив українців неоднозначним зверненням до співачки. Усі деталі в статті.

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак вже 9 років знаходиться посеред скандалу. Зрада артистки не дає спокою багатьом її шанувальникам, яким важко приймати подібні речі вік колишнього кумира. Після початку повномасштабної війни в Україні до Лорак зверталися і її колеги, які намагалися переконати її публічно засудити війну та повернутися на батьківщину.

Як змінювався репертуар пісень зрадниці України Ані Лорак
Сергій Притула подякував Ані Лорак

Як повідомляла більшість зірок, ані читала повідомлення та здебільшого не відповідала на них.

Сергій Притула подякував Ані Лорак

Однак, Сергій Притула був не серед них. Натомість чоловік потішив своїх підписників абсолютно іншою реакцією на поведінку артистки. Не так давно Ані Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення, в якому розповіла, що ніколи не підтримувала війни, але при цьому ніяким чином не сприяла перемозі одній зі сторін. Під публікацією Сергій Притула подякував Кароліні за її “грошову допомогу ЗСУ”.

Сергій Притула публічно подякував Ані Лорак

Телеведучий на це пішов одразу після його коментаря у Facebook, в якому він поглузував з Лорак, а також її колеги та “товаришці по нещастю” Таїсії Повалій.

Сергій Притула публічно подякував Ані Лорак 

Однак, співачка поки що не поспішає видаляти даний коментар, якщо взагалі його бачила, адже сторінкою може займатися піар-менеджер.

Нагадуємо, що Ані Лорак не проживає в Україні з 2014-го року. Після виступу в Криму двері для артистки на батьківщину закрилися. Втім, і сама виконавиця не поспішала намагатися їх відкривати, адже одразу переїхала в російську федерацію і жодним чином не підтримала свою країну в кризу.

На той момент велика кількість українських знаменитостей прийняла рішення емігрувати, але лише деякі з них обрали у якості нової домівки саме москву. Так само вчинила і Таїсія Повалій, яка зараз цинічно виступає на російській сцені з українськими піснями. Якщо у випадку Ані Лорак у співачки залишилося родичі на Буковині, то Таїсія Повалій залишила сина, який виступає проти її позиції.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.