Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва продають свої популярні російськомовні пісні: розривають всі зв’язки

Віра Брежнєва відома співачка, яка робила кар'єру на дві країни. Свій шлях вона починала в Україні. А тепер вирішила повернутися та знову стати суто українською виконавицею.

Брежнєва стала справжньою зіркою завдяки участі у гурті “ВіАгра”, який з самого початку став неймовірно популярним та приносив дівчатам шалену славу. А продюсерам, звісно, гарні рейтинги, можливість реалізовувати нові проєкти та виводити гурт на новий рівень. Тож, так і почалась слава Віри. Та далеко не весь свій кар’єрний шлях вона була частиною гурту. Згодом жінка вирішила стати самостійною артисткою. І її підтримав Костянтин Меладзе та взяв її під своє крило.

Віра Брежнєва

Тож, тепер вже багато років Віру вважають справжньою зіркою двох естрад, вона співала як в Україні, так і в росії. А також вона стала ще й акторкою та навіть грала любовні сцени з Володимиром Зеленським. Тому, Віра чудово розуміє, яка він людина та приймає адекватну свідому позицію у цій війні. Артистка вже давно виїхала з росії до Європи й активно допомагає українцям.

Майже з самого початку війни в Україні ходили чутки про те, що Брежнєва та Меладзе ледве не розлучаються через різні позиції, адже спочатку Костянтин не збирався залишати все, що він має у росії. Але згодом він також прийняв адекватну позицію та підтримати свою кохану жінку у її проявах благодійності.

Тож, зараз Меладзе оголосив продаж всіх своїх пісень російською мовою, адже тепер це не відповідає їхній позиції та громадянській позиції. Тому, всі пісні Віри Брежнєвої, та гурту “ВіАгра” можуть купити всі охочі.

Меладзе та Брежнєва продають свої пісні

Також варто нагадати, що зовсім нещодавно виставили на продаж свій заміський будинок, який, поки що ніхто не купив, адже купувати нерухомість у рф зараз досить небезпечно та ризиковано. Всі розуміють, що умови для життя там не найкращі, хоча казки по телевізору говорять про інше.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?