Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому хотіла з ним розлучитися: зробив вибір між нею та іншою

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка вперше розповіла про суть її найбільшої сварки з музикантом. Чому 2 роки тому Катерина хотіла розлучення?

2021-го родина Віктора Павліка пройшла через гучний скандал. Його молода дружина Катерина публічно заявила про те, що екс-дружина музиканта замовила ботів, які розгорнули свою діяльність на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram. Це стало останньою краплею для Репяхової. Тому вона повідомила, що подає заяву в поліцію, а також подає в суд на Ларису за неодноразові образливі висловлювання на її адресу в публічному просторі.

Катя Репяхова зізналася, чому хотіла розлучитися

Незабаром Катерина вийшла на зв’язок вся в сльозах та повідомила, що серйозно роздумує про розлучення з чоловіком. Було очевидно, що причина розладу — колишня дружина Павліка. Однак, суть проблеми вона не озвучила. Через декілька днів пара повідомила про те, що їхній союз встояв. Згодом Катерина виграла суд, але так і не розповіла, хто організував кібератаку. Через це користувачі здебільшого зробили висновок, що Катерина могла помилитися.

Катя Репяхова зізналася, чому хотіла розлучитися

Катя Репяхова показала реакцію Віктора Павліка на її ринопластику і ліпофілінг
Катя Репяхова зізналася, чому хотіла розлучитися

Виявляється, плакала Катерина далеко не просто так. Нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше в житті розповіла, чому насправді заговорила про розлучення. Виявляється, у Віктора Франковича необ’єктивне ставлення до екс-дружина. Зумовлено воно релігійними поглядами.

“Коли його колишня дружина мене образила, а він її дуже захищав. Казав, що вона свята і все. Ось вона читає Біблію, вона свята, не може нічого поганого робити. Ось така аргументація. І все, щоб не відбувалося, вона хороша. Він сказав, що “ляже під потяг” та “віддасть свою голову”, але його колишня цього не робила”, — зізналася Репяхова в інтерв’ю.

Пізніше блогерка поїхала разом з чоловіком до жінки і надала усі докази. Лише тоді і вдалося переконати Віктора Франковича та розташувати його до себе. Безсумнівно, дана ситуація завдала серйозного удару стосункам зіркового подружжя.

З тих пір Катерина не згадує публічно про Ларису, і може її обговорити лише тоді, коли їй ставлять відповідні питання.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.