Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому хотіла з ним розлучитися: зробив вибір між нею та іншою

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка вперше розповіла про суть її найбільшої сварки з музикантом. Чому 2 роки тому Катерина хотіла розлучення?

2021-го родина Віктора Павліка пройшла через гучний скандал. Його молода дружина Катерина публічно заявила про те, що екс-дружина музиканта замовила ботів, які розгорнули свою діяльність на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram. Це стало останньою краплею для Репяхової. Тому вона повідомила, що подає заяву в поліцію, а також подає в суд на Ларису за неодноразові образливі висловлювання на її адресу в публічному просторі.

Катя Репяхова зізналася, чому хотіла розлучитися

Незабаром Катерина вийшла на зв’язок вся в сльозах та повідомила, що серйозно роздумує про розлучення з чоловіком. Було очевидно, що причина розладу — колишня дружина Павліка. Однак, суть проблеми вона не озвучила. Через декілька днів пара повідомила про те, що їхній союз встояв. Згодом Катерина виграла суд, але так і не розповіла, хто організував кібератаку. Через це користувачі здебільшого зробили висновок, що Катерина могла помилитися.

Катя Репяхова зізналася, чому хотіла розлучитися

Катя Репяхова показала реакцію Віктора Павліка на її ринопластику і ліпофілінг
Катя Репяхова зізналася, чому хотіла розлучитися

Виявляється, плакала Катерина далеко не просто так. Нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше в житті розповіла, чому насправді заговорила про розлучення. Виявляється, у Віктора Франковича необ’єктивне ставлення до екс-дружина. Зумовлено воно релігійними поглядами.

“Коли його колишня дружина мене образила, а він її дуже захищав. Казав, що вона свята і все. Ось вона читає Біблію, вона свята, не може нічого поганого робити. Ось така аргументація. І все, щоб не відбувалося, вона хороша. Він сказав, що “ляже під потяг” та “віддасть свою голову”, але його колишня цього не робила”, — зізналася Репяхова в інтерв’ю.

Пізніше блогерка поїхала разом з чоловіком до жінки і надала усі докази. Лише тоді і вдалося переконати Віктора Франковича та розташувати його до себе. Безсумнівно, дана ситуація завдала серйозного удару стосункам зіркового подружжя.

З тих пір Катерина не згадує публічно про Ларису, і може її обговорити лише тоді, коли їй ставлять відповідні питання.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.