Після новини про коханку Потап вперше прокоментував своє розлучення з Настею Каменських: “Можна довіряти”

Знаменитий український продюсер Потап вперше відреагував на чутки про розлучення з Настею Каменських. Як це сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Наприкінці березня цього року навколо Насті Каменських та Потапа одразу ж прогриміло декілька скандалів. Спочатку екс-підопічна продюсера звинуватила його у зрадах дружині.

GIP-C стверджувала, що не тільки вона побувала у ролі коханки репера, але інші дівчата, які намагалися пробитися на сцену. Свої слова виконавиця поки що ніяким чином не підтвердила, тому думка аудиторії щодо правдивості її стверджень розділена. Так, деякі користувачі мережі напряму кажуть, що підозрюють команду Потапа та реперки у піарі.

Потап вперше прокоментував своє розлучення з Настею Каменських

Потап вперше прокоментував своє розлучення з Настею Каменських

Але на цьому не закінчилося. Нещодавно блогери почали повідомляти про розлучення Потапа з Настею Каменських. Мовляв, дана інформація до них потрапила через інсайдерів. Журналіст Ростислав Калацинський вирішив звернутися до самого репера, щоб отримати відповідь на запитання, яке цікавить шанувальників пари на даний момент найбільше.

Він написав йому в особисті повідомлення, а скріншот переписки оприлюднив на своєму каналі. Олексій у доволі стриманому в стилі відповів, що новини про розрив — це фейк.

Потап вперше прокоментував своє розлучення з Настею Каменських

Тим часом Настя Каменських проходить лікування. Нещодавно співачка повідомила, що вимушена скасувати свої концерти в Україні через стан здоров’я: у артистки знайшли новоутворення у голосових зв’язках, тому співати вона фізично просто не здатна.

Ба більше, Настя заявила, що якщо зараз не зверне увагу на свій стан, то має реальний шанс втратити свій голос назавжди. Примітно, що навіть дану заяву, яка є доволі серйозним етапом у кар’єрі Насті, Олексій ніяким чином не прокоментував, і публічно свою дружину не підтримав, хоча раніше виконавці регулярно створювали спільний контент і постійно взаємодіяли публічно.

Відсутність такої підтримки соцмережах ще півроку тому і наштовхнула користувачів на думку, що у пари далеко не все гаразд.

Так чи інакше, але продюсер та співачка мають великий досвід у створенні особистого простору, у який не можуть потрапити ні шанувальники, ні преса, адже пара була одружена декілька років перш, ніж про це стало відомо українцям.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.