Кацуріна – не перепона. Дантес публічно захистив екс-дружину Дорофєєву від хейту: все ще є кохання?

Володимир Дантес вiдомий український артист, комік та співак, а також, автор шоу, якого дуже полюбила українська публіка. Тому, багатьох цікавить й його особисте життя.

Володимир більше 10-ти років для українців був ніби талановитий додаток до успішної дружини Наді Дорофєєвої, яка побудувала свою кар’єру значно успішніше, ніж Володя. Хоча насправді і його ім’я завжди було на слуху. Але все ж таки його чомусь постійно тикали у те, що він чоловік Наді, а не навпаки.

Володимир Дантес

Спочатку Дантес був співаком, на якого звернула увагу легенда української естради Наталя Могилевська. І хлопець разом з колегою Вадимом Олійником став відомим гуртом “ДІО.Фільми”. У дуету дійсно був яскравий зірковий період, а згодом, Вадим вирішив піти з музичної кар’єри. І з того часу Дантес та Олійник пішли своїми стежками.

Володя почав займатися творчою кар’єрою сам, і його пісні хоч і виходили рідко, проте робили галас та ставали популярними. Тому все ж таки Володимир має власний успіх. А потім хлопець став ще й коміком. Він був зірковим тренером на “Лізі сміху” і неодноразово вигравав цей проєкт.

А згодом він разом зі своїм товаришем Олексієм Дурнєвим організували проєкт “Пожежа”, який став неймовірно популярним серед українських глядачів та завоював прихильність ще й в інших країнах світу. Так, наприклад, вони часто зараз їздять з концертами по містах Польщі. І насправді збирають неймовірну кількість глядачів. Білети розкупають зі швидкістю світу.

Так, на останньому концерті у Варшаві одна з глядачок почала пригадувати йому про Дорофєєву та називати її не надто гарною людиною. На що Володя став відповідати захистом колишньої.

“Не кривдьте моїх колишніх. Тоді і я не топ. Ви встали і о******и все, що було в моєму житті. Мене, мою колишню” – відповів Володимир.

Дантес на Пожежі

Тож, все ж таки його обурює те, що в його минулому досі копаються та не дозволяють йому забути все, що було. А ще й наважуються все це засуджувати.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.