“Я перед цим мекнула”. Оля Полякова зганьбилась на публіці та вразила саму себе: найбільший сором у житті

Оля Полякова вперше в житті розповіла про вчинок, за який їй дійсно довелося червоніти. Що утнула співачку багато років тому дізнайтеся в нашій статті.

Оля Полякова славиться своєю потужною харизмою та прекрасним почуттям гумору. Саме тому з легкістю виходить навіть з найнезручніших ситуацій, і здається, що цей талант у неї був завжди.

Скраб для тіла від Олі Полякової
Оля Полякова зганьбилась на публіці

Втім, нещодавно співачка розповіла про ситуацію, з якої вийти з гордо піднятою головою їй не вдалося. Мова йде про подію, яка сталася багато років тому. Прозвучала розповідь під час чергового випуску ток-шоу Олі Полякової та Маші Єфросініної “Дорослі дівчата”.

Оля Полякова зганьбилась на публіці

Так, співачка розповіла, як свого часу вийшла на подіум і вирішила трохи поепатувати публіку своєю поведінкою, але не розрахувала, як це буде виглядати, а тому наступного дня потрапила на обкладинки різноманітних видань, у вельми компрометуючій позиції. Сталося це під час модного показу.

Оля Полякова зганьбилась на публіці

“Я перед цим мекнула. І йду я така по цьому подіуму, всі кричать і підхожу до самого краю, усі аплодують мені, я думаю: “Оце я богиня!”. І я повертаюсь спиною, а там сидить преса, ну і я ж думаю, що все неможна таку красу вже ховати. І я нахиляюсь вперед, сі*ницями в зал. Я думала, що там просто щось таке зробила провокаційне та естетичне. Приносять мені цю газету. А там моя ср*ка була на всю обкладинку. Яка то була ганьба!”, – пригадала Оля у щирій розмові зі своєю партнеркою.

Варто відмітити, що саме на свою епатажність Оля Полякова робила ставки досить довго, і саме завдяки готовністю експериментувати на публіці їй вдалося пробитися та стати суперзіркою. Свого часу Суперблондинка навіть повторила вихід Lady Gaga та одягла сукню з мʼяса. Не варто й казати, що реакція аудиторії була дуже неоднозначною, але Суперблондинка швидко стала частиною шоу-бізнесу і запам’яталася своїми витівками.

Зараз Оля Полякова не вдається до таких методів, адже не має в них потреби. Натомість її дочка Марія регулярно стоя героїнею скандалів, завдяки своїм публікаціям у соціальних мережах. Дівчина хоче піти по стопах матері і також стати музикантом.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?