Екс-чоловік Аліни Гросу Комков не був альфонсом: чому співачка не прийняла колишнього назад насправді?

Шлюб знаменитий вітчизняної виконавиці Аліни Гросу та московського бізнесмена Олександра Комкова вважається найкоротшим в українському шоу-бізнесі.

Весілля молодої виконавиці Аліни Гросу та російського бізнесмена Олександра Комкова було найрозкішнішим в Україні імовірно за усі роки її незалежності. Так, на торжество батьки співачки витратили 100 тисяч євро.

Свято було влаштовано на півдні Італії, а в серед гостей здебільшого знаменитості та багатії.

Аліна Гросу розповіла, чому не прийняла назад колишнього чоловіка

Аліна Гросу ніколи не приховувала того факту, що її родина значно багатша і має більший капітал, ніж її благовірний. Ба більше, батько співачки не вірив у цей шлюб, але дав можливість спадкоємиці спробувати побудувати союз з молодиком.

 Аліна Гросу показала новий образ – тренд 2023 року
Аліна Гросу розповіла, чому не прийняла назад колишнього чоловіка Комкова

Та вже через півроку стало відомо, що нічого не виходить. Як розповідала Аліна Гросу для Зіркового шляху, молода людина спочатку попросив паузи у стосунках, а сам нібито пішов до іншої. Коли ж Олександр надумав повернутися до дружини, вона його назад не прийняла, аргументуючи свою позицію тим, що не бажає такої позиції у стосунках.

Розлучення було реалізовано неймовірно швидко, і вже через декілька місяців стало відомо про роман артистки з актором-росіянином Романом Полянським. І поки співачку засуджували за те, що вона занадто швидко оговталася від невдалого шлюбу та закрутила з іншим, Олександр встиг стати батьком та знову одружитися.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Отримавши значну порцію критики, чоловік обрав повністю не публічний образ життя, тому жодних деталей про його долю після розлучення немає. Натомість у Аліни все склалося не надто позитивно. Після початку повномасштабної війни в Україні точилися чутки, що Роман покинув виконавицю та повернувся в російську федерацію. Тривалий час співачка не коментувала дані плітки, але коли Аліна рушила в Сполучені Штати Америки наодинці  будь-які сумніви щодо розриву пари випарилися.

Згодом виконавиця натякнула, що її є що розповісти про цю історію стосунків, і вона знову зробила неправильний вибір. Зараз артистка здебільшого сконцентрована на своєму здоров’ї, а також підвищенні кваліфікаційних навичок.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.