МастерШеф. Професіонали 4 сезон 8 випуск від 01.04.2023: хто покинув шоу – “Як такі можуть годувати інших”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 8 випуску від 01.04.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто покинув проєкт на цей раз.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 8 випуску від 01.04.2023. На цей раз з проєкту пішла учасниця Вікторія з Одеси.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 8 випуску від 01.04.2023

Неочікувано, але цього разу рішення суддів стосовно учасника, який має покинути шоу було доволі легко передбачити, адже Вікторія встигла зробити багато помилок як на кухні, так і в якості капітана команди.

Зокрема дівчина травмувала іншого учасника та повела себе непрофесійно, показавши своє зневажливе ставлення до ситуації, що склалася.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 8 випуску від 01.04.2023

Також глядачів дуже бентежила скандальна поведінка дівчини, тож у коментарях користувачі мережі здебільшого були повністю солідарні з суддями Ольгою Мартиновською, Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво.

Нагадуємо, що минулого року кулінарний проєкт отримав абсолютно новий досвід зйомок, адже вони проводилися в умовах повномасштабної війни. Абсолютно новою вимогою до всіх учасників було володіння українською, адже минулий сезон був оточений скандалами через мовне питання. А також кулінари були вимушені ставити на паузу зйомки під час повітряної тривоги та проходити в укриття. Це сильно ускладнювало процес виробництва, однак, команда добра впоралася і продемонструвала результат усій країні.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Втім, даний сезон здебільшого стикається з критикою підбору учасників. Більшість глядачів залишає свої відгуки у коментарях під публікаціями на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram. Зокрема, фанати не задоволені низьким рівнем професійності учасників. Втім, попереду ще багато випусків, і безумовно, професіонали ще зможуть продемонструвати свої навички, потрапити у сильні позиції та вразити своїм розвитком на проєкті.

Зокрема у аудиторії вже формуються улюбленці шоу, за яких вони щиро вболівають. Натомість учасники також активно йдуть на контакт з глядачами та спілкуються з ними в коментарях.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.