Маша Єфросиніна розповіла, як відреагувала на свою вагітність: чоловік не впорався і покликав маму на поміч

Марія Єфросиніна відома українська телеведуча, яка стала популярною ще 20 років тому, коли почала вести ранкове шоу "Підйом" разом з не менш відомими колегою Юрієм Горбуновим.

Марія цікавить людей не лише як талановита телеведуча, а ще і як просто жінка. Тому особисте життя Єфросиніної є дуже актуальною темою. Але на інтерв’ю Маша погоджується не часто, а просто розповідати про приватне життя вона не звикла. Тож, дізнатися деталі з її життя можна лише на шоу “Дорослі дівчата”. Там вона разом зі своєю подругою Олею Поляковою обговорює дуже особисті теми.

Маша Єфросиніна

Наприклад, темою останнього випуску було “Як казати так”. Але в певний момент жінки почали обговорювати цю тему з погляду особистого досвіду. Так, Марія пригадала історію про те, як вона дізналась про свою першу вагітність. Виявляється, тоді дівчині було 24 роки й вона тоді вже зустрічалась зі своїм нинішнім чоловіком Тимуром Хромаєвим. Саме від нього тоді Маша завагітніла. І коли дізналась про це, то її настигли шалена депресія.

В той період жінка будувала свою кар’єру, вони з Тимуром жили не на своїй квартирі, не були одружені та не мали нічого. І саме це дуже лякало Машу, адже вона не розуміла, що їй робити далі, бо хлопець їй не робив пропозицію, але майбутній дитині дуже зрадів, адже для нього у 28 років дитина була вчасно, до того ж у нього на той момент вже була власна справа.

Тож, Маша навіть не думала про те, щоб позбавитись від неї з Тимуром чи без нього. Але всі ці фактори дуже сильно лякали її, і у Марії стався нервовий зрив, з яким Тимур власноруч не впорався. Тому подзвонив матері Єфросиніної та попросив її приїхати та допомогти заспокоїти доньку.

Марія з Тимуром

Згодом телеведуча зрозуміла, що в її ситуації немає нічого страшного і радість майбутнього чоловіка та мами заспокоїла її. А через 2 місяці Тимур зробив їй пропозицію. Так і народилась родина Хромаєва та Єфросиніної, яка нині виховує двох чудових дітей.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.