“Приємні спогади”: Ані Лорак вразила правдою про стосунки з новим коханим та зізналася в почуттях до іншого

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак сколихнула мережу раптовим зверненням до Сергія Лазарєва. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак багато років підтримує дружбу з Сергієм Лазарєвим. Свого часу виконавцям навіть приписували роман, але згодом назовні стали виходити деталі особистого життя чоловіка, які змусили сумніватися у тому, що він навіть гіпотетично міг би зустрічатися з Кароліною.

Коханець Лорак Сергій Лазарєв спростував свою втечу з росії
Ані Лорак вразила правдою про стосунки з новим коханим

Після початку повномасштабної війни в Україні Лазарєв виступив проти дій російської федерації, але згодом злякавшись, видалив свою публікацію.

Ані Лорак вразила правдою про стосунки з новим коханим

Тим часом Ані Лорак втекла з Підмосков’я, де жила останні 8 років і разом з дочкою перебралася до Іспанії. Цей переїзд приніс зміни в особистому житті зірки: вона почала зустрічатися зі своїм тренером з йоги Ісааком Віджраку.

Подейкують, що чоловік на момент зустрічі з співачкою не був вільною людиною. Раніше на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна було знайти численні фотографії з матір’ю його дитини. Однак після оприлюднення новини про стосунки з Ані Лорак, кадри зникли.

Ісаак веде публічний образ життя, адже вважається елітним тренером та коучем. Ані Лорак також не соромиться та активно ділиться все новими і новими фотографіями у компанії коханого чоловіка.

Нещодавно вона оприлюднила у своєму акаунті нове спільне фото, в якому зазначила, що це вже спогади. Деякі шанувальники вважають, що це може бути натяком на розставання. Інші ж радіють можливості отримати новини про те, як зірка проводить свій вільний час у компанії бойфренда. До речі, даний знімок був зроблений під час відпочинку пари в Дубай.

У той самий день Ані Лорак вирішила привітати і свого найкращого друга Сергія, який святкує день народження. У stories вона назвала його “коханим”, і побажала йому всього найкращого. Не обійшла своєю увагою зірка і новий кліп виконавця. Тож у цей день обидва чоловіки отримали свою порцію любові від знаменитої артистки.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.